Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019

Η CBC BIOGARD® επεκτείνεται στην Ελληνική αγροτική αγορά

CBC BIOGARD®
Η CBC BIOGARD® επεκτείνεται στην Ελληνική αγροτική αγορά
Η Ιταλική θυγατρική εταιρεία του ομίλου CBC ( www.global-cbc.com ) άρχισε να λειτουργεί στην Ελλάδα από αυτόν τον Οκτώβριο με τη νεοσυσταθείσα θυγατρική της, BIOGARD® Greece ΕΠΕ, με έδρα την Αθήνα.

Η CBC Europe ολοκλήρωσε τη συμφωνία μεταφοράς της δραστηριότητας τής πρώην Intrachem Ελλάς Αγροχημικά Μ. ΕΠΕ και θα συνεχίσει να εξυπηρετεί την Ελληνική αγορά προσφέροντας τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες διανομής, στην οποία η ιστορική Ελληνική εταιρεία παρείχε για περισσότερα από 40 χρόνια.

Παράλληλα θα συνεχίσει και θα ενισχύσει την παραγωγική της σχέση με την Anthesis Ltd., ηγετικό παράγοντα στον Ελληνικό τομέα βιολογικής γεωργίας, για τη διανομή των φερομονών ShinEtsu σε διάφορους τομείς καλλιεργειών.

BIOGARD Europe piatto

Η CBC BIOGARD® σκοπεύει να επεκτείνει το φάσμα των διαθέσιμων προϊόντων στους Έλληνες παραγωγούς, ενδυναμώνοντας τις υφιστάμενες συνεργασίες της με διάφορους πρώτης τάξεως παρασκευαστές και ενισχύοντας τις διαθέσιμες  προτάσεις για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Καλλιεργειών και τη Βιολογική γεωργία, εισάγοντας νέα προϊόντα Βιοπροστασίας στους Έλληνες καλλιεργητές.


CBC GROUP 300px

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας