Τρίτη, 07 Απριλίου 2020

Η EuroChem αλλάζει, η EuroChem εξελίσσεται

EuroChem
Η EuroChem αλλάζει, η EuroChem εξελίσσεται

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές τόσο για τη χώρα μας όσο και για τον κόσμο, η εταιρική ιστοσελίδα της εταιρείας EuroChem άλλαξε, εμπλουτίστηκε και είναι διαθέσιμη και συμβατή για όλες τις συσκευές.

 

Γεγονός είναι ότι η τεχνολογία και η καθημερινή περιήγηση στο διαδίκτυο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Η EuroChem συνεχώς βελτιώνεται και εξελίσσεται στο κομμάτι των νέων τεχνολογιών. Με γνώμονα την ευκολία περιήγησης και την εξοικονόμηση χρόνου για την εύρεση πληροφοριών σχετικά με τα λιπάσματα δημιούργησε κάτι εύχρηστο και ευχάριστο τόσο για τον επαγγελματία παραγωγό όσο και για τον ερασιτέχνη κηπουρό.

Με στόχο την καλύτερη ενημέρωση για την γκάμα των προϊόντων της, με τεχνικές συμβουλές και γενικές αρθρογραφίες για τη χρήση των λιπασμάτων, έχει σαν κύριο μέλημα την απλή και εύκολη περιήγηση σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον που θα σας μείνει αξέχαστο.

Στη νέα αυτή ιστοσελίδα περιλαμβάνεται όλο το εύρος των προϊόντων της EuroChem από τα σύνθετα χημικά κοκκώδη λιπάσματα Nitrophoska® μέχρι τα ENTEC® (περιέχουν αναστολέα νιτροποίησης DMPP) αλλά και τα UTEC® (περιέχουν αναστολέα ουρεάσης NBPT), καθώς επίσης και όλα τα νέα «όπλα» στην λιπασματική φαρέτρα της εταιρείας, StimulUS, Nitrophoska® Aqualis® solub, τους βιοδιεγέρτες Crenel® και τα απλά λιπάσματα.

Στο νέο ιστότοπο της EuroChem, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους της εταιρείας και να δείτε ότι καινούργιο και καινοτόμο προστίθεται στη γκάμα των προϊόντων.

Μείνετε υγιής, μείνετε σπίτι και επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα της EuroChem!

email banner sitelaunch greece 01

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας