Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Το ''πράσινο μήνυμα'' για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος των Γεωπόνων της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙNΩΝΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ.
Το ''πράσινο μήνυμα'' για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος των Γεωπόνων της  Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ.

Η προστασία του πλανήτη μας επιβάλλεται σήμερα να γίνει ο πρωταρχικός στόχος των όλων μας και αυτό μπορεί να γίνει μόνο από ενημερωμένους πολίτες και υπεύθυνους πολιτικούς.

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος θεσπίστηκε από τον ΟΗΕ και εορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου. Είναι η ημέρα που παγκοσμίως γίνονται ενέργειες προς ενημέρωση και υπενθύμιση του κοινού για τα περιβαλλοντικά και οικολογικά θέματα που αφορούν τον πλανήτη μας.

Ο ετήσιος εορτασμός της μας δίνει τη δυνατότητα να τονίσουμε τη σημασία του φυσικού περιβάλλοντος για τη ζωή στον πλανήτη αλλά και την ανάγκη προστασίας του.

Η προστασία του πλανήτη μας επιβάλλεται σήμερα να γίνει ο πρωταρχικός στόχος των όλων μας και αυτό μπορεί να γίνει μόνο από ενημερωμένους πολίτες και υπεύθυνους πολιτικούς. Οι δράσεις που απαιτούνται γίνονται μόνο με τις συνέργειες όλων μας.

Αυτή η ημέρα, θεσπίστηκε για να μας υπενθυμίζει έναν τρόπο ζωής που στηρίζεται στο χρέος μας να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά τουλάχιστον τους κοινούς πόρους που μας κληροδότησε η προηγούμενη, αλώβητους και αναβαθμισμένους. 

Οφείλουμε, όπως προσέχουμε και προστατεύουμε το σπίτι μας, να προστατέψουμε και το φυσικό περιβάλλον. Ας κάνουμε το περιβάλλον δική μας υπόθεση και ας αλλάξουμε συμπεριφορές για ένα Κόσμο όμορφο και καθαρό.

Η Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. η επιστημονική και επαγγελματική ένωση της οποίας τα μέλη δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα του αγροτοδιατροφικού τομέα αλλά και με θέματα διαχείρισης και προστασίας του περιβάλλοντος και εκπροσωπώντας όλους τους Γεωτεχνικούς Επιστημονικούς Κλάδους της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, στηρίζει την πολιτική της αειφόρου ανάπτυξης και διαθέτει καθημερινά όλο το έμψυχο επιστημονικό δυναμικό της για ένα βιώσιμο περιβαλλοντικά μέλλον της χώρας μας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙNΩΝΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ.

pepteg LOGO

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας