Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στη μοναδική βάση φυτοπροστατευτικών με 50€/ έτος!!!

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στη μοναδική βάση φυτοπροστατευτικών με 50€/ έτος!!!

Το φιλικό, καινοτόμο και πανευρωπαϊκά μοναδικό διαδικτυακό portal www.farmacon.gr, δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στους χρήστες ολοκληρωμένες λύσεις και άρτια καθημερινή πληροφόρηση, καλύπτοντας όλο το εύρος του αγροδιατροφικού τομέα. Οι αυξανόμενες απαιτήσεις του κλάδου είναι πρόκληση για τη διαδικτυακή πύλη, στις οποίες ανταποκρίνεται άριστα μέσω της παροχής ολιστικών, ανανεώσιμων και τεχνικά αξιόπιστων δεδομένων, αποτελώντας το πρώτο ολοκληρωμένο one stop portal γεωτεχνικού ενδιαφέροντος!

Μέσω των ψηφιακών εργαλείων του διαδικτυακού portal www.farmacon.gr δίνεται η ευκαιρία για άρτια ενημέρωση, διάγνωση καλλιεργητικών προβλημάτων και επίλυσή τους μέσω των συνδεδεμένων βάσεων. Στην ενότητα FarmaBase μπορείτε να βρείτε αναλυτική παρουσίαση εισροών και εξοπλισμού με απλή ή σύνθετη αναζήτηση και με τη χρήση πολλαπλών φίλτρων.

Μέσα από το λογισμικό της τεχνικής βάσης FarmaBase μπορείτε να αναζητήσετε και να ενημερωθείτε για όλα τα εγκεκριμένα στην Ελλάδα προϊόντα φυτοπροστασίας όπως εντομοκτόνα, μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, ακαρεοκτόνα, βακτηριοκτόνα και νηματωδοκτόνα, και φυτορρυθμιστικά, καθώς επίσης για λιπάσματα, σπόρους, ωφέλιμους οργανισμούς, παγίδες, μηχανήματα και εξοπλισμό. Το σύνολο των προϊόντων συνοδεύεται από ενημερωμένα τεχνικά δεδομένα όπως ετικέτα, τεχνικό φυλλάδιο, έγκριση αλλά και δελτίο δεδομένων ασφαλείας (MSDS). Στο συνδρομητή παρέχονται οι δυνατότητες της απλής ή σύνθετης αναζήτησης, της σύγκρισης μεταξύ προϊόντων αλλά και του άμεσου υπολογισμού προτεινόμενης δόσης εφαρμογής. Παρουσιάζονται αναλυτικά στοιχεία που αφορούν στην τοξικότητα των δραστικών ουσιών σε ωφέλιμους οργανισμούς, στην ανθεκτικότητα και ανεκτικότητα των ποικιλιών και υβριδίων σε εχθρούς ή ασθένειες και στα όρια υπολειμμάτων (MRL).

Η τεχνική κατάρτιση, η εξειδίκευση σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών όπως και ο επαγγελματισμός του προσωπικού της Farmacon, έχουν βοηθήσει στην ανοδική πορεία της πύλης, κατέχοντας πλέον μια ισχυρή θέση στην καθημερινότητα των επισκεπτών της μέσω των συνδρομητικών και ελεύθερων ενοτήτων που παρέχει. Η επιτυχημένη πορεία της την κατατάσσει ανάμεσα στις πλέον αξιόπιστες και αποτελεσματικές εταιρείες του κλάδου στην αντικειμενική γεωτεχνική πληροφόρηση.

Πατήστε ΕΔΩ και θα δείτε όλα τα πεδία του FarmaBase..

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας