Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Η θρέψη εσπεριδοειδών με Haifa TurboK..!

Η θρέψη εσπεριδοειδών με Haifa TurboK..!

Δεκαετίες δράσης έχουν εξελίξει τη Haifa σε έναν παγκόσμιο ηγέτη, φημισμένη για τις καινοτόμες λύσεις που δίνει σε όλα τα πεδία που εξειδικεύεται.

Η νέα καινοτόμα σειρά της Haifa είναι η Turbo-K ™, ένα σύνθετο λίπασμα ιδανικό για αγρούς, θερμοκήπια και οπωρώνες με τεχνολογία ειδικά σχεδιασμένη που στοχεύει στη μεγιστοποίηση των αποδόσεων των καλλιεργειών.

Στα video που ακολουθούν ο Καλογερόπουλος Δημήτριος, 3ης γενιάς παραγωγός μοιράζεται την εμπειρία του και την ικανοποίησή του από τη χρήση λιπασμάτων της Haifa στις καλλιέργειές του. Αναφέρει χαρακτηριστικά «Οι καρποί είναι μεγαλύτεροι και πληρέστεροι με μία μόνο εφαρμογή λιπάσματος Haifa!». Ο κ. Καλογερόπουλος υποστηρίζει πως η τροφή που κατέληξε στον καρπό είναι παραπάνω από άριστη, δείχνοντας τα αποτελέσματα στα δένδρα πορτοκαλιάς ποικιλίας Μέρλιν. Αναφέρει ακόμη, πως τα αποτελέσματα στα δένδρα με τη χρήση των Turbo K σε σύγκριση με ανταγωνιστικής εταιρείας είναι σαφώς καλύτερα και αυτός είναι και ο λόγος που ο παραγωγός εσπεριδοειδών εμπιστεύεται τη Haifa στη λίπανση των καλλιεργειών του!

Για περισσότερα παρακολουθείστε τα video που ακολουθούν.

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας