Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022

Η Εταιρεία ANTHESIS, μέλος του Ελβετικού Ομίλου ANDERMATT, ζητάει Στέλεχος Πωλήσεων πτυχιούχο Γεωπονικής, για την Πελοπόννησο

ANTHESIS
Η Εταιρεία ANTHESIS, μέλος του Ελβετικού Ομίλου ANDERMATT, ζητάει Στέλεχος Πωλήσεων πτυχιούχο Γεωπονικής, για την Πελοπόννησο

Η Εταιρεία ANTHESIS, μέλος του Ελβετικού Ομίλου ANDERMATT, πρωτοπόρος στις λύσεις για προγράμματα μηδενικών υπολειμμάτων, ζητάει Στέλεχος Πωλήσεων πτυχιούχο Γεωπονικής, για την Πελοπόννησο.

Περιοχή ευθύνης θα είναι οι Νομοί Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Λακωνίας και τα Νησιά Ιονίου. Έδρα μπορεί να είναι ένας εκ των Νομών Αχαΐας, Ηλείας ή Μεσσηνίας.

Απαραίτητα προσόντα είναι:

► οι γνώσεις στην Ολοκληρωμένη Φυτοπροστασία και Εξειδικευμένη Θρέψη,

► τριετής εμπειρία πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης στην ως άνω περιοχή και

► άριστη γνώση Αγγλικών.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διακρίνονται απο οργανωτικό και συνεργατικό πνεύμα καθώς και από ταχύτητα, ευελιξία και αποτελεσματικότητα στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Αν ενδιαφέρεστε αποστείλατε το βιογραφικό σας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας