Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Συνεισφορά της ΕΒΥΠ στην ανασυγκρότηση των ελαιώνων της Β. Εύβοιας

ΕΒΥΠ ΕΕ
Συνεισφορά της ΕΒΥΠ στην ανασυγκρότηση των ελαιώνων της Β. Εύβοιας
Η ΕΒΥΠ ΕΕ, θέλοντας να συμβάλλει ενεργά στην αποκατάσταση και ανασυγκρότηση των ελαιώνων του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΡΟΒΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ έπειτα από την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου 2021, προσέφερε ΕΝΑ ΤΟΝΟ του καινοτόμου, πατενταρισμένου προϊόντος της ΑΜΙΝΟ 16®.

Η ΕΒΥΠ ΕΕ, Ελληνική Βιομηχανία παραγωγής βιοδιεγερτών και υδρολυμένων πρωτεϊνών καινοτόμος με την παραγωγή του ΑΜΙΝΟ 16, θέλοντας να συμβάλλει ενεργά στην αποκατάσταση και ανασυγκρότηση των ελαιώνων του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΡΟΒΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ οι οποίοι επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου του 2021, προσέφερε ΕΝΑ ΤΟΝΟ του καινοτόμου, πατενταρισμένου προϊόντος της ΑΜΙΝΟ 16® για αυτόν τον σκοπό.

Το ΑΜΙΝΟ 16®, είναι βιοδιεγέρτης αμινοξέων, το οποίο παράγεται αποκλειστικά από φυτικές πρώτες ύλες, πλούσιες σε πρωτεΐνες, κατάλληλο για χρήση τόσο στη συμβατική όσο και στη βιολογική γεωργία. Παρασκευάζεται με τεχνολογία αιχμής και έχει κατοχυρωθεί με Ευρωπαϊκή Πατέντα στις 02/10/2013

Η χρήση του ΑΜΙΝΟ 16® θα συμβάλλει σημαντικά στην αναζωογόνηση των ελαιώνων. Οι κρυφοί οφθαλμοί των καμένων δέντρων, όπου υπάρχουν, θα βοηθηθούν να βλαστήσουν. Τα μη ολοσχερώς καμένα δέντρα θα βοηθηθούν να ξεπεράσουν το σοκ και να αναβλαστήσουν με σκοπό την ερχόμενη χρονιά να ξεκινήσουν να δίνουν καρπούς.

Το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε στα μαστιχόδεντρα της Χίου όταν μετά την μεγάλη πυρκαγιά του 2012 το ΑΜΙΝΟ 16® ψεκάστηκε σε όλη την καμένη περιοχή.

Η ΕΒΥΠ πιστή στις αρχές της, συνεχίζει την υποστήριξη και παροχή βοήθειας στους καλλιεργητές που πλήττονται, στέκεται δίπλα τους και τους στηρίζει.

PROEDROS AS ROVIWN

Εικόνα:  Ο Πρόεδρος του ΑΣ Ροβιών κ. Ν. Βαλλής διαβάζει την επιστολή της ΕΒΥΠ που του έδωσε ο κ. Γ. Παυλίδης, Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρίας.


 EVYP WHITE

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας