Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022

Ο κ. Σωτήριος Ι. Μυλωνάς, πρόεδρος της FARMA-CHEM S.A.

FARMA-CHEM S.A.
Ο κ. Σωτήριος Ι. Μυλωνάς, πρόεδρος της FARMA-CHEM S.A.

Ο κύριος Σωτήριος Μυλωνάς εξελέγη εκ νέου Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας FARMA-CHEM S.A. σε συνέχεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας.

Η εταιρία FARMA-CHEM S.A. κατέχει κυρίαρχη θέση στη διάθεση φυτοπροστατευτικών προϊόντων, εξειδικευμένων προϊόντων θρέψης και προϊόντων δημόσιας υγείας. Από το 1955 επιδεικνύει συνεχή και αλματώδη ανάπτυξη στην Ελλάδα και σε περισσότερες από 20 χώρες του εξωτερικού επενδύοντας σε επωφελείς συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Στόχος του κ. Μυλωνά θα αποτελέσει η ενίσχυση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων της εταιρίας σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και η αύξηση του κύκλου εργασιών της μέσω νέων καινοτόμων προϊόντων που θα συμβάλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη.


Farmachem RG Logotype 400

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας