Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014

Η Hazera Hellas - Seeds of Growth, συνδυάζει τη σύγχρονη επιστήμη με παραδοσιακές μεθόδους ...!

Η Hazera Hellas - Seeds of Growth, συνδυάζει τη σύγχρονη επιστήμη με παραδοσιακές μεθόδους ...!

Η Hazera Hellas S.A. είναι η πρώτη θυγατρική εταιρεία σπόρων που ιδρύθηκε το 2009 στην Ελλάδα από τη Hazera Seeds, αυξάνοντας σε 12 τον αριθμό των ιδιόκτητων θυγατρικών.

Η Hazera Seeds ως παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή σπόρων, μέλος του ομίλου Limagrain, με  100 σημεία διακίνησης σε όλο τον κόσμο, για περισσότερο από 70 χρόνια, σας παρέχει τεχνογνωσία, δέσμευση και υποστήριξη που βασίζεται στις μακροχρόνιες παραδόσεις της HAZERA GENETICS και Nickerson Zwaan.

Συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία με πρωτοποριακή τεχνολογία, δημιουργεί υβρίδια, αναπτύσσει , αναπαράγει και προμηθεύει μεγάλη ποικιλία κηπευτικών σε όλο τον κόσμο. Οι βασικές δραστηριότητές της είναι η έρευνα και η ανάπτυξη, η προώθηση σε παγκόσμιο επίπεδο και η εξειδικευμένη αγρο-τεχνική υποστήριξη. Η εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται κατά τα τελευταία 70 χρόνια, βρίσκεται συνεχώς σε διαδικασία εξέλιξης καινοτόμων προϊόντων, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες των διεθνών αγορών.

Η «Limagrain» αποτελεί μία διεθνή αγροτική συνεργατική εταιρεία με βάση της στην Γαλλία, η οποία ειδικεύεται στο πεδίο των σπόρων μεγάλης καλλιέργειας , των σπόρων λαχανικών και των προϊόντων δημητριακών. Η «Limagrain», είναι η 2η μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρεία σε σπόρους λαχανικών, με ετήσιες πωλήσεις οι οποίες προσεγγίζουν τα 2 δισεκατομμύρια Ευρώ. Η γεωγραφική εξάπλωση της «Limagrain» εκτείνεται σε περισσότερες από 41 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 8.600 εργαζόμενους, με περίπου 20% από αυτούς (δηλ. περισσότερα από 1.750 άτομα) να απασχολούνται στον τομέα της έρευνας.

Με συνεχείς καινοτομίες, στη Hazera Seeds συνδυάζεται η σύγχρονη επιστήμη με παραδοσιακές μεθόδους αναπαραγωγής για τη δημιουργία υβριδίων ανώτερης ποιότητας και υψηλής απόδοσης.

Ο κ.Σκολίδης Κωνσταντίνος, Γενικός Διευθυντής δηλώνει: «Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε κοντά στην εγχώρια αγορά, από την ίδια θέση και με τις ακριβώς ίδιες σχέσεις , όσον αφορά στις πωλήσεις, την εξυπηρέτηση και την εξέλιξη των προϊόντων μας. Στην Hazera Hellas πάντοτε τοποθετούσαμε τους πελάτες στην καρδιά όλων των δραστηριοτήτων μας, είτε επρόκειτο για τις πωλήσεις, την εξυπηρέτηση, ή την εξέλιξη των προϊόντων μας».

Δείτε το video της Hazera παρακάτω ...

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας