Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

Η ΕΒΥΠ συμμετείχε στο διεθνές συνέδριο με θέμα «Σύγχρονες μορφές δακοπροστασίας των ελαιώνων»

ΕΒΥΠ ΕΕ
Η ΕΒΥΠ συμμετείχε στο διεθνές συνέδριο με θέμα «Σύγχρονες μορφές δακοπροστασίας των ελαιώνων»

Στις 6 και 7 Μαρτίου 2023 διεξήχθη με επιτυχία το Διεθνές Συνέδριο «Σύγχρονες Μορφές Δακοπροστασίας των Ελαιώνων» στη Βιβλιοθήκη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο οποίο η ΕΒΥΠ ΕΕ συμμετείχε ως «Χρυσός Χορηγός».

Περισσότεροι από 20 εισηγητές της ακαδημαϊκής κοινότητας από Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία μαζί με εκπροσώπους των ΔΑΟΚ παρουσίασαν τις προτάσεις τους για το παρών και το μέλλον των προγραμμάτων δακοκτονίας.

Η κ. Μιχαηλίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΒΥΠ ΕΕ, παρουσίασε τo ελκυστικό εντόμων "Dacus Bait 100" που χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες στο εθνικό πρόγραμμα δακοκτονίας, καθώς και για την επιτυχία που γνωρίζει το προϊόν τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες της Μεσογείου όπου εξάγεται.

Η ΕΒΥΠ ΕΕ είναι μια μικρομεσαία καινοτόμος αμιγώς Ελληνική εταιρία η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή εντομοελκυστικών για τον Δάκο της Ελιάς, τη Μύγα των Εσπεριδοειδών και τη Μύγα της Κερασιάς, επίσης Βιοδιεγερτών, Υδρολυμένων Πρωτεϊνών και Αμινοξέων από φυτικές πρώτες ύλες.


 evyp logo grCMYK whitebgrnd

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας