Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Με καθυστέρηση η εξόφλησης της Ενιαίας Ενίσχυσης 2014

Με καθυστέρηση η εξόφλησης της  Ενιαίας Ενίσχυσης 2014

Παράταση στον χρόνο εξόφλησης της ενιαίας ενίσχυσης κατά δύο εβδομάδες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Καρασμάνης.

Ως το τέλος του χρόνου θα πρέπει να περιμένουν οι δικαιούχοι παραγωγοί για να εξοφληθούν, λόγω λαθών και ολοκλήρωσης διορθώσεων από τους διαχειριστές των αιτήσεων και κυρίως όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα με επικαλύψεις αγροκτημάτων και επιλέξιμους βοσκότοπους.
Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση της το Σάββατο η ΕΑΣ Λέσβου, ζητάει από τους κτηνοτρόφους που στο παρελθόν είχαν ή έχουν ακόμη και σήμερα κτηνοτροφική εκμετάλλευση αιγοπρόβατα, βοοειδή και χοιρινά, και δεν τα έχουν δηλώσει ακόμη, να μεταβούν στα γραφεία της (Αλκαίου 21, Μυτιλήνη) και να τα δηλώσουν στις αιτήσεις που έχουν ήδη καταθέσει ή να προβούν στη διαγραφή των κωδικών εκμετάλλευσης (εφόσον δεν υφίστανται) στα κατά τόπους κτηνιατρεία στα οποία και υπάγονται.

Να τονίσουμε πως όσοι κτηνοτρόφοι δεν έχουν δηλώσει στην αίτηση της Ενιαίας Ενίσχυσης 2014 το σύνολο των ζώων που κατέχουν, δεν θα μπορέσουν να πληρωθούν την εκκαθάριση της Ενιαίας Ενίσχυσης του Δεκεμβρίου.

xrhmata stop

Πηγή:Θεσσαλική Γη

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας