Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Νέος Country Head της Bayer CropScience στην Ελλάδα ο κ. Απόστολος Κλοντζάρης

Νέος Country Head της Bayer CropScience στην Ελλάδα ο κ. Απόστολος Κλοντζάρης

Τον νέο Country Head κ. Απόστολο Κλοντζάρη αλλά και τη μεγάλη βαρύτητα που δίνει η εταιρία στην έρευνα και στη συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τους πελάτες της, παρουσίασε η Bayer CropScience, στην εκδήλωση που διοργάνωσε την Παρασκευή (5/12/2014), στο Gazarte, στο κέντρο της Αθήνας. Την εκδήλωση παρακολούθησαν συνεργάτες της εταιρείας από τη Νότια Ελλάδα αλλά και ο ΑγροΤύπος.

Ο κ. Απόστολος Κλοντζάρης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε γεωπονία και management στο Πανεπιστήμιο του Newcastle της Αγγλίας. Εργάστηκε bayer neosστα κεντρικά της Bayer CropScience στη Γερμανία, όπου δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των εξαγορών, συγχωνεύσεων και πωλήσεων εταιρειών. Στη συνέχεια έζησε στην Ελβετία όπου εργάστηκε στη Syngenta. Το 2012 επέστρεψε στη Bayer CropScience στη Γερμανία, όπου έμεινε μέχρι τον Οκτώβριο του 2014 και στη συνέχεια ανέλαβε τη θέση του Country Head της Bayer CropScience στην Ελλάδα.

Με κεντρικό μήνυμα «δεν έχει σημασία μόνο το τι κάνεις αλλά το πώς και το πότε», ο νέος Country Head της Bayer CropScience, παρουσίασε τη διοικητική επιτροπή της εταιρείας, η οποία αποτελείται από τον κ. Μ. Παναγιωτόπουλο (Διευθυντή Marketing), τον κ. Σ. Μαραβέγια (Διευθυντή Πωλήσεων), την κα Μ. Γάσια ( Διευθύντρια Εφοδιαστικής Αλυσίδας), την κα Κ. Αχείμαστου (Διευθύντρια Αγρονομικής Ανάπτυξης και Εγκρίσεων) και τον κ. Αθ. Τσούτσα (Επικεφαλή Τομέα Σπόρων).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναφορά στην πολύ καλή εξέλιξη της εταιρίας για το 2014 και τις δυναμικές προοπτικές για το 2015, καθώς και στα νέα προϊόντα της Εταιρίας. Το μήνυμα που κυριάρχησε ήταν η πρόθεση της Εταιρίας να ενδυναμώσει τις συνεργασίες της, έτσι ώστε να μπορέσει να δώσει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις στους Ελληνες παραγωγούς.
Η αποδοτικότερη συνεργασία με τα καταστήματα πώλησης, το ευρύ χαρτοφυλάκιο καινοτόμων προϊόντων που συμπληρώνεται από ανάπτυξη νέων υπηρεσιών προς τους παραγωγούς, οι κορυφαίες προτάσεις στον τομέα των σπόρων, και η βελτιστοποίηση των καναλιών τροφοδοσίας προς τα καταστήματα αποτελούν τα βασικά στοιχεία που θα στηρίξουν την ανάπτυξη της Εταιρίας στο μέλλον.
Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Σ. Μαραβέγιας, Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας, «Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε τις συνεργασίες. Όμως για να αξιοποιηθούν τα νέα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας θα πρέπει να υπάρξει τεχνική στήριξη προς τους παραγωγούς. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από το Τμήμα Αγρονομικής Ανάπτυξης της επιχείρησης και της συνεργασίας που υπάρχει με τους πελάτες μας. Θέλουμε να φέρουμε την αλλαγή και να πάμε μπροστά τη γεωργία της χώρας μας. Η εταιρεία μας αφουγκράζεται αυτό το οποίο χρειάζονται οι παραγωγοί. Γνωρίζουμε τι θα συμβεί στο μέλλον και για αυτό προετοιμαζόμαστε κατάλληλα».

Στην ομιλία της η κα Κ. Αχείμαστου αναφέρθηκε στις βασικές αρχές της βιώσιμης γεωργίας. Όπως επισήμανε μεταξύ άλλων «θέλουμε αύξηση της παραγωγικότητας στη γεωργία μέσα από βιώσιμη και συμβατή περιβαλλοντικά ανάπτυξη. Χρειαζόμαστε την «πράσινη επανάσταση» του '60 να την πάμε παραπέρα σε ένα άλλο επίπεδο. Αυτό το γνωρίζει η εταιρεία και για αυτό τον σκοπό το 10% των κερδών της επανεπενδύονται στην έρευνα. Σήμερα εξελίσσονται τριάντα συνολικά ερευνητικά project, ενώ για το 2014 η συνολική επένδυση της Bayer CropScience στην έρευνα και ανάπτυξη ανήλθε σε 960 εκατ. ευρώ. Στόχος της επιχείρησης είναι καινοτόμες, διαφοροποιημένες και βιώσιμες λύσεις. Μέχρι το 2020 θα ολοκληρωθούν πάνω από 100 ερευνητικά projects. Παράλληλα επεξεργάζονται και νέες τεχνολογίες που θα εφαρμοστούν από το 2024 και μετά. Όλα αυτά γίνονται με τη βοήθεια 5.070 εργαζομένων στην εταιρεία στον τομέα της έρευνας σε παγκόσμιο επίπεδο. Όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι οδηγούν κάθε νέο προϊόν από το εργαστήριο μέσω των συνεργατών της Εταιρίας στους παραγωγούς».

Στη συνέχεια ο κ. Απόστολος Κλοντζάρης, αναφέρθηκε στην αυξητική πορεία των πωλήσεων της Bayer CropScience και στην ηγετική θέση που κατέχει η Εταιρία στην παγκόσμια αγορά. Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση τόνισε τη σημασία της επένδυσης σε μακροχρόνιες συνεργασίες που βασίζονται στην αξιοπιστία, το κοινό όραμα και τα αμοιβαία οφέλη.
Στο τελευταίο μέρος της βραδιάς δόθηκε η ευκαιρία να γίνει ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των ανθρώπων της Bayer CropScience και των συνεργατών της σε ιδιαίτερα φιλικό και ζεστό περιβάλλον.

bayer crop science

Πηγή: ΑΓΡΟΤΥΠΟΣ

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας