Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Δύο νέες δράσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ανέργους

Δύο νέες δράσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ανέργους

Εκδόθηκαν οι προδημοσιεύσεις για την ενεργοποίηση δύο σημαντικών των δύο νέων σημαντικών εμπροσθοβαρών δράσεων από το ΕΣΠΑ 2014-2020, ύψους 100εκ. ευρώ. Πρόκειται για τις δράσεις "Επιχειρούμε Δυναμικά" που απευθύνεται σε υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και "Επιχειρηματική Ευκαιρία" που θα ενισχύσει επιχειρηματικά σχέδια ανέργων.

Οι δράσεις θα προκηρυχθούν στα πλαίσια του ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία.

Συγκεκριμένα οι δράσεις αφορούν:

- Την Μικρή και Μεσαία Επιχειρηματικότητα με ύψος χρηματοδότησης 50 εκ. ευρώ και στόχο την αναβάθμιση στις επιχειρηματικής οργάνωσης και λειτουργίας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, δίνοντας έμφαση στην εξωστρέφεια και την διείσδυσή στις σε νέες αγορές. Σημειώνεται ότι η δράση αφορά επενδύσεις από 20.000 μέχρι και 300.000 ευρώ, ενώ η επιχορήγηση έχει ορισθεί μέχρι και στο 50% του συνολικού ποσού στις επένδυσης. Επιπρόσθετα, υπάρχει δυνατότητα προκαταβολής μέχρι και 40% επί στις συνολικής Δημόσιας δαπάνης.

- Το Ανθρώπινο Δυναμικό και συγκεκριμένα άνεργους συμπολίτες στις, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ, για ενίσχυση των επιχειρηματικών σχεδίων στις με κάλυψη λειτουργικών εξόδων καθώς και θέσεων απασχόλησης, συνολικού ύψους χρηματοδότησης 50 εκ. ευρώ. Η δράση αυτή αφορά έργα ύψους από 25.000 έως 40.000 ευρώ, με 100% ενίσχυση του συνολικού προϋπολογισμού στις επένδυσης, ενώ υπάρχει δυνατότητα προκαταβολής μέχρι και 40% στις Δημόσιας Δαπάνης.

espa logo

Δείτε τα σχετικά αρχεία:

Προδημοσίευση Δράσης "Επιχειρηματική Δράση"

Προδημοσίευση Δράσης "Επιχειρούμε Δυναμικά"

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας