Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020

Διαγνωστική Κλείδα καλλιεργητικών προβλημάτων μόνο από τη Farmacon!

FARMACON
Διαγνωστική Κλείδα καλλιεργητικών προβλημάτων μόνο από τη Farmacon!

Η  Διαγνωστική Κλείδα αποτελεί ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό εργαλείο αναγνώρισης συμπτωμάτων ασθενειών, εχθρών και θρέψης και αναγνώρισης ζιζανίων, μέσω πολλαπλών φίλτρων, για άμεση λύση των καλλιεργητικών προβλημάτων!

Τα αποτελέσματα που προκύπτουν συνοδεύονται από έγκυρο φωτογραφικό υλικό, για την οπτικοποίηση του αποτελέσματος και συνδέονται με την ενότητα FarmaLearn για να διάβασετε ότι αφορά στο πρόβλημα φυτοπροστασίας που θέλετε να αντιμετωπίστε με τεχνικά ενημερωμένες και πρακτικά εφαρμόσιμες βιβλιογραφικές συνόψεις αλλά και με την ενότητα FarmaBase για την αναζήτηση του κατάλληλου σκευάσματος φυτοπροστασίας.

Δείτε κι εσείς εδώ το καινοτόμο ψηφιακό εργαλείο της Farmacon!

Για μια ΔΩΡΕΑΝ περιήγηση τριών (3) ημερών στο www.farmacon.gr  επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 2410669107 

 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας