Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024

Νέα προθεσμία υποβολής αιτημάτων τροποποίησης του Μέτρου 11 «Βιολογική Γεωργία»

ΥΠΑΑΤ
Νέα προθεσμία υποβολής αιτημάτων τροποποίησης του Μέτρου 11 «Βιολογική Γεωργία»

Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης για συμμετοχή στο Μέτρο 11 «Βιολογική Γεωργία». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μέχρι 16 Ιουνίου 2024.

Ποια είναι η προθεσμία;

Η περίοδος υποβολής του αιτήματος μεταβίβασης από το δικαιούχο- μεταβιβαστή ορίζεται από 1 ης Απριλίου έως και τη 15η Μαΐου κάθε έτους και το αίτημα αφορά το επόμενο έτος εφαρμογής. Κατ’ εξαίρεση για το 3ο  έτος εφαρμογής το χρονικό διάστημα ορίζεται από 1η Απριλίου έως και τη 16η Ιουνίου.

Ποιες είναι οι τροποποιήσεις;

Ο μεταβιβαστής με αίτημά του μέσω του ΠΣ δηλώνει το σύνολο ή τμήμα της ενταγμένης στη Δράση/σεις εκμετάλλευσης που επιθυμεί να μεταβιβάσει, καθώς και τα στοιχεία του αποδέκτη της μεταβίβασης. Ο μεταβιβαστής σε κάθε περίπτωση οφείλει να τηρεί τις δεσμεύσεις του για το χρονικό διάστημα που καθορίζεται για το προηγούμενο έτος εφαρμογής για το οποίο υπέβαλε ΕΑΕ/αίτηση πληρωμής.

Ο αποδέκτης με τη σειρά του, αφού εγγραφεί στο ΠΣ, αποδέχεται τη 1 μεταβίβαση, η οποία σημαίνει και την αποδοχή των δεσμεύσεων που είχε αναλάβει ο μεταβιβαστής. Ο αποδέκτης είναι υποχρεωμένος να κάνει την αποδοχή για το σύνολο του αιτήματος του μεταβιβαστή, καθώς μερική αποδοχή δεν νοείται. Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης ο αποδέκτης εκτυπώνει το οριστικοποιημένο έντυπο. Ο αποδέκτης υποχρεούται να συνάψει σύμβαση με γεωπόνο σύμβουλο και να καταχωρήσει τη σύμβαση αυτή στο ΠΣ, καθώς και νέα σύμβαση ή τροποποίηση ήδη υπάρχουσας με Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης (ΟΕΠ).

ΠΗΓΗ: ΥΠΑΑΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας