Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Περίοδος προσφορών για τη Farmacon.. Επωφεληθείτε άμεσα…!

Περίοδος προσφορών για τη Farmacon.. Επωφεληθείτε άμεσα…!

Η Farmacon σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και άρτια καθημερινή πληροφόρηση, καλύπτοντας όλο το εύρος του αγροδιατροφικού τομέα. Οι αυξανόμενες απαιτήσεις του κλάδου είναι πρόκληση για τη διαδικτυακή πύλη, στις οποίες ανταποκρίνεται άριστα μέσω της παροχής ολιστικών, ανανεώσιμων και τεχνικά αξιόπιστων δεδομένων, αποτελώντας το πρώτο ολοκληρωμένο one stop portal γεωτεχνικού ενδιαφέροντος!

Μέσω των ψηφιακών εργαλείων του διαδικτυακού portal www.farmacon.gr δίνεται η ευκαιρία για άρτια ενημέρωση, διάγνωση καλλιεργητικών προβλημάτων και επίλυσή τους μέσω των συνδεδεμένων βάσεων.

Ο συνδρομητής για εμάς βρίσκεται σε πρώτη θέση! Γι’ αυτό το λόγο στη Farmacon διαμορφώνουμε νέα πακέτα που θα εξυπηρετούν ακόμα καλύτερα τις ανάγκες σας και θα σας προσφέρουν περισσότερες λύσεις σε πιο οικονομική τιμή! Μείνετε συντονισμένοι για να δείτε σύντομα τα ανανεωμένα συνδρομητικά πακέτα μας...

Πρωταρχική σκέψη και καθημερινή μας ανάγκη είναι η συνεχής ικανοποίηση και η παροχή της απόλυτης βεβαιότητας, ότι μέσα από τις καινοτόμες διαδικτυακές υπηρεσίες μας οι συνδρομητές μας θα ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες τους. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της αγοράς και ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις προσδοκίες της βελτιώνοντας τη γνώση και την ανταγωνιστική θέση των συνδρομητών μας στον ιδιαίτερα απαιτητικό και μεταβαλλόμενο αγροτικό χώρο.

Η επένδυση στο www.farmacon.gr αποτελεί την έναρξη για μια σχέση εμπιστοσύνης και διάρκειας με τις εταιρείες και τους επιχειρηματίες του χώρου και αποτελούν το θεμέλιο λίθο για την παροχή υπηρεσιών με οφέλη.

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας