Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Η ΕΒΥΠ ΕΕ δίνει δυναμικά το παρών στη Διεθνή Έκθεση ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΑ Professional 2015 στο MEC Παιανίας στην Αθήνα

Η ΕΒΥΠ ΕΕ δίνει δυναμικά το παρών στη Διεθνή Έκθεση ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΑ Professional 2015 στο MEC Παιανίας στην Αθήνα

Η ΕΒΥΠ ΕΕ, Ελληνική Βιομηχανία Υδρολυμένης Πρωτεΐνης, συμμετέχει στη διεθνή έκθεση ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΑ Professional 2015, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες της έκθεσης στο stand A9B του εκθεσιακού χώρου MEC Παιανίας στην Αθήνα.

Η ΕΒΥΠ ΕΕ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα και μια από τις ελάχιστες στην Ευρώπη που δραστηριοποιείται στην παραγωγή υδρολυμένων πρωτεϊνών και αμινοξέων αποκλειστικά φυτικής προέλευσης για χρήση στη συμβατική και βιολογική γεωργία. Η 2.000 m2 μονάδα παραγωγής της βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης.

Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει εντομοελκυστικά, όπως το Dacus Bait 100Ò, βιο-ενεργοποιητές, όπως το Amino 16Ò, υγρά και κρυσταλλικά προϊόντα θρέψης φυτών, όπως η σειρά ‘Θρέψις’.

Η ΕΒΥΠ ΕΕ θα παρουσιάσει στους επαγγελματίες της κηποτεχνίας το Amino 16Ò, το κατοχυρωμένο με Ευρωπαϊκή Πατέντα ιδανικό ενισχυτικό θρέψης και εμφάνισης για το γκαζόν, τους θάμνους, τα δέντρα, τα λουλούδια, τα κηπευτικά, όπως και για όλα τα φυτά, το οποίο είναι ασφαλές για τα παιδιά και τα κατοικίδια.

Για πρώτη φορά θα παρουσιάσει προϊόντα της νέας σειράς υγρών και κρυσταλλικών λιπασμάτων υψηλής ποιότητας "Θρέψις", η οποία σε συνδυασμό με το Amino 16Ò καλύπτει όλες τις λιπαντικές ανάγκες των φυτών.

Πιστή στη δέσμευσή της για καινοτόμες, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις, που μπορούν να μειώσουν αποτελεσματικά το υψηλό κόστος παραγωγής για τους Έλληνες αγρότες, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλή ποιότητα προϊόντων, με σεβασμό προς το περιβάλλον, η ΕΒΥΠ ΕΕ στηρίζει ενεργά την αειφόρο Ελληνική γεωργία και τους επαγγελματίες του κλάδου.

 

 

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας