Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Παρουσίαση της εταιρείας ANTHESIS ΕΠΕ στην Αγιά-Λάρισας στα τέλη Φεβρουαρίου..

Παρουσίαση της εταιρείας ANTHESIS ΕΠΕ στην Αγιά-Λάρισας στα τέλη Φεβρουαρίου..

Με επιτυχία στέφθηκε στην περιοχή της Αγιάς στη Λάρισα σε κεντρικό χώρο εστίασης η παρουσίαση της εταιρείας Anthesis με θέμα ‘’ ISOMATE CTT, To Προϊόν Παρεμπόδισης Σύζευξης για την Καρπόκαψα στη Μηλιά’’ . Την παρουσίαση ανέλαβαν οι γεωπόνοι της εταιρείας Ρουσιάκης Θοδωρής και Αντώνης Σπανούλης οι οποίοι αναφέρθηκαν στο πόσο διαδεδομένη είναι η μέθοδος και το συγκεκριμένο προϊόν για την επιτυχή αντιμετώπιση της Καρπόκαψας σε όλες της χώρες της Δυτικής Ευρώπης, καθώς επίσης τόνισαν τα συμπεράσματα από την χρήση της μεθόδου σε άλλες περιοχές όπως για παράδειγμα στην περιοχή Ζαγορά.

Για τα πολύ καλά αποτελέσματα της μεθόδου αλλά και τα αποτελέσματα επιτυχίας ελέγχου της καρπόκαψας του συγκεκριμένου προϊόντος μίλησε ο γεωπόνος του Συνεταιρισμού Ζαγορά κύριος Παναγιώτης Γουβιώτης , ο οποίος επιβεβαίωσε ότι και την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο θα εμπιστευθούν αλλά και θα επεκτείνουν την μέθοδο παρεμπόδισης σύζευξης καθώς είδανε έμπρακτα τα οφέλη που τους προσέφερε στον κατά τα άλλα δύσκολο έλεγχο της καρπόκαψας.

Στην παρουσίαση, παρευρέθηκαν σχεδόν όλα τα Γεωπονικά καταστήματα καθώς και οι μεγαλύτεροι παραγωγοί μήλου της περιοχής.

 

 

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας