Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015

Συμβολαιακή μηλοκαλλιέργεια για την Πουλτσίδης - Emphyton και τους συνεργαζόμενους παραγωγούς της

Συμβολαιακή μηλοκαλλιέργεια για την Πουλτσίδης - Emphyton και τους συνεργαζόμενους παραγωγούς της

emphyton apple 306x144 

Σύναψη συμφωνίας επετεύχθη μεταξύ της εταιρείας EMPHYTON - Πουλτσίδης Γιώργος και της Τράπεζας Πειραιώς, ώστε οι συνεργαζόμενοι με την επιχείρηση παραγωγοί να ενταχθούν τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα της Συμβολαιακής Γεωργίας.

Το εν λόγω πρόγραμμα θα παρέχει τη δυνατότητα στον παραγωγό, άμεσης χρηματοδότησης για την κάλυψη δαπανών εργατικού προσωπικού, αγοράς αγροεφοδίων και καυσίμων με πάρα πολύ μικρό κόστος, όπως επίσης και ευκολίες αποπληρωμής με την εκκαθάριση των μήλων, η οποία πραγματοποιείται κατά 80% μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου του έτους.

Η EMPHYTON έχει ήδη υπογράψει συμβόλαια με τους παραγωγούς από τις αρχές του καλοκαιριού και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά, καθώς η συγκομιδή στα μήλα έχει ήδη ξεκινήσει με τις πρώιμες ποικιλίες.

Η EMPHYTON-Πουλτσίδης Γιώργος, έχοντας τεράστια εμπειρία στο θέμα της Συμβολαιακής Γεωργίας με τα μήλα KIKU, καθώς είναι η πρώτη εταιρεία που πραγματοποίησε τη συμβολαιακή σχέση με τους μηλοκαλλιεργητές πριν από 10 περίπου χρόνια, αναπτύσσοντας τη συνεργασία της με την τράπεζα Πειραιώς, αναβαθμίζει αυτήν τη σχέση με τους συνεργάτες της παραγωγούς.

              

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας