Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

H Farmacon συμμετέχει στην Αgrotica 2016

H Farmacon συμμετέχει στην Αgrotica 2016

AGROTICA FARMACON BIGGER

Η Farmacon, πιστή στα ραντεβού των εξελίξεων στον αγροτικό τομέα, θα συμμετέχει και φέτος με το δικό της περίπτερο (Περίπτερο 2 stand 6A) στην 26η AGROTICA στη Θεσσαλονίκη, από 28/1-31/01/2015.

Οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της έκθεσης, να ανακαλύψουν από κοντά με δυνατότητα προσωπικής παρουσίασης από το προσωπικό της FARMACON το σύνολο των δυνατοτήτων που προσφέρει η διαδικτυακή μας πύλη αλλά και να επωφεληθούν από τις μοναδικές προσφορές μας.

Η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων "ΑGROTICA", η οποία πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στο διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση των επαγγελματιών του κλάδου. Εκεί παρουσιάζονται όλες οι τελευταίες εξελίξεις σε μηχανήματα, εξοπλισμό και εφόδια από όλο τον κόσμο.

Θα σας περιμένουμε όλους στο Περίπτερο 2 stand 6A.

Agrotica 620x90 EL2

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας