Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

Στιγμές από την Ημερίδα για τη Μεγάλη Καλλιέργεια που διοργάνωσε η FARMA-CHEM

FARMA-CHEM
Στιγμές από την Ημερίδα για τη Μεγάλη Καλλιέργεια που διοργάνωσε η FARMA-CHEM

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή συνεργατών της από πολλές περιοχές της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της εταιρίας FARMA-CHEM, με θέμα «Ολοκληρωμένες Λύσεις Φυτοπροστασίας & Εξειδικευμένης Θρέψης για τη Μεγάλη Καλλιέργεια» στις 19 Ιανουαρίου, στη Θεσσαλονίκη.

farmachemteam

Ομαδική φωτογραφία με τα στελέχη της FARMA-CHEM και τους καλεσμένους της  GALENIKA FITOFARMACIJA 

Η σημαντική προσέλευση συνεργατών – γεωπονικών καταστημάτων της FARMA-CHEM από όλη τη χώρα χαρακτηρίζει το ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον που υπάρχει για τις μεγάλες καλλιέργειες καθώς και για τις ολοκληρωμένες λύσεις Φυτοπροστασίας & Εξειδικευμένης Θρέψης που προσφέρει η FARMA-CHEM στον Έλληνα παραγωγό. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάστηκε και επίσημα η νέα στρατηγική συνεργασία της FARMA-CHEM με την εταιρία GALENIKA FITOFARMACIJA από τη Σερβία.

Ισχυρή Συνεργασία – Πανίσχυρη Φυτοπροστασία

Η FARMA-CHEM μέσω των συνεργασιών μας με καταξιωμένες εταιρίες όπως η GALENIKA FITOFARMACIJA, στοχεύει στο να προσφέρει πληθώρα λύσεων και επιλογών για την καλύτερη και αποδοτικότερη διαχείριση της καλλιέργειας του παραγωγού. Η συνεργασία αυτή έρχεται να προστεθεί στις σημαντικές συνεργασίες που έχει δημιουργήσει η ελληνική εταιρία και που έχουν ως στόχο να προσφέρει η FARMA-CHEM μια πλήρη γκάμα με αξιόπιστα προϊόντα που δημιουργούν αποτελεσματικές λύσεις για τον έλεγχο εχθρών και ασθενειών των καλλιεργειών.

Η GALENIKA FITOFARMACIJA αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και τυποποίησης φυτοπροστατευτικών προϊόντων της Σερβίας. Η εταιρεία έχει πλούσια ιστορία, καθώς λειτουργεί για πάνω από 60 χρόνια. Κατέχει ηγετική θέση στην κλάδο της Φυτοπροστασίας στη Σερβία, καθώς καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε μερίδια αγοράς, σε όγκους ετήσιας παραγωγής, ενώ διαθέτει σύγχρονες και τελευταίας τεχνολογίας επιχειρησιακές υποδομές.

fotoevent

O Business Development Manager της GALENIKA FITOFARMACIJA, κος. Igor Petkovic μαζί με την Registration & Development Manager της FARMA-CHEM, κα. Σοφία Παπαδημητρίου, κατά την παρουσίαση των νέων προϊόντων της εταιρίας.

Στην εκδήλωση ο Προϊστάμενος Τεχνικής Ανάπτυξης & Υποστήριξης της FARMA-CHEM, κος Ιωάννης Νέικος μαζί με τον Product Development Manager της GALENIKA FITOFARMACIJA, κο. Igor Petkovic παρουσίασαν τις ολοκληρωμένες προτάσεις Φυτοπροστασίας και Εξειδικευμένης Θρέψης της FARMA-CHEM που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών των μεγάλων καλλιεργειών, σε ζιζανιοκτόνα, εντομοκτόνα και ρυθμιστές ανάπτυξης καθώς επίσης και σε καινοτόμα προϊόντα Εξειδικευμένης Θρέψης που δίνουν επιπλέον αξία στις καλλιέργειες. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα νέα ισχυρά ζιζανιοκτόνα και εντομοκτόνα για καλλιέργειες βαμβακιού και αραβόσιτου που φέρνει στην ελληνική αγορά η συνεργασία FARMA-CHEM & GALENIKA FITOFARMACIJA, όπως είναι τα ζιζανιοκτόνα TALISMAN, BASAR MURAL και τα εντομοκτόνο HARPUN. 

Επιπλέον, συζητήθηκε και παρουσιάσθηκε πληθώρα σημαντικών θεμάτων που αφορούν την εξειδικευμένη θρέψη, ενώ οι ομιλίες των στελεχών της FARMA-CHEM, και των προσκεκλημένων γεωτεχνικών από το εξωτερικό κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

fotoevent2

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της FARMA-CHEM, κος. Γιώργος Μπουρίτης κατά την εναρκτήρια ομιλία του.

Ακολούθησε συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκαν ερωτήσεις προς τους ομιλητές από τους παρευρισκόμενους γεωτεχνικούς με κύριο σκοπό την επίλυση των σημαντικότερων προβλημάτων που απασχολούν τον παραγωγό. Μετά το πέρας των παρουσιάσεων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές στο γεύμα που διοργάνωσε η FARMA-CHEM προς τιμήν τους.

Γνωρίζοντας πως η καινοτομία στη Φυτοπροστασία & Εξειδικευμένη Θρέψη είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της παραγωγής και της επαρκούς παροχής τροφίμων, η FARMACHEM, θα συνεχίζει να προσφέρει μία διακεκριμένη ποικιλία προϊόντων και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης στη σύγχρονη αειφόρο γεωργία.

To 2019 η εταιρία έχει ως στόχο να αυξήσει τις ενέργειες ενημέρωσης, όχι μόνο μέσω των επίσημων τεχνικών και ενημερωτικών ημερίδων της, αλλά και με την αύξηση των ενημερώσεων των παραγωγών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας