Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Μπορεί η φυτοπροστασία να γίνει τέχνη;

BASF
Μπορεί η φυτοπροστασία να γίνει τέχνη;

Η γεωργία ήταν και παραμένει μια από τις πιο δύσκολες και σημαντικές δουλειές στον κόσμο. Οι παραγωγοί βρίσκονται συχνά αντιμέτωποι με αντίξοες συνθήκες, ανατροπές και προκλήσεις όπως ακραία καιρικά φαινόμενα, μεταβαλλόμενες αγορές, εχθρούς και ασθένειες. 

Επιπλέον, τον τελευταίο χρόνο στην καθημερινότητά τους προστέθηκαν και οι συνέπειες μιας παγκόσμιας πανδημίας.

Όμως παρόλες τις δυσκολίες πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία και όραμα, γιατί η αγροτική παραγωγή κρατάει τη διατροφική αλυσίδα ενωμένη.

Στη BASF κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να προσφέρουν λύσεις σε όλους τις κρίκους της αλυσίδας και να βελτιώνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας σχεδιάσανε το Delan® Gold , ένα νέο μυκητοκτόνο που θα αποτελέσει για τους παραγωγούς ένα σημαντικό εργαλείο για τη δουλειά τους.

Η έγκρισή του περιλαμβάνει καλλιέργειες όπως ροδακινιά, κερασιά και αχλαδιά και έρχεται να αλλάξει το τοπίο της εποχής και να μεταμορφώσει την παραγωγή σας σε ένα έργο τέχνης!

Το Delan® Gold ανήκει στη μεγάλη οικογένεια μυκητοκτόνων της BASF με το εμπορικό σήμα «Delan®», ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα εμπορικά ονόματα της δενδροκομίας παγκοσμίως.

Το Delan® Gold έχει ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα και περιέχει τη δραστική ουσία dithianon. Η δραστική ουσία dithianon έχει έναν ξεχωριστό πολυθεσικό τρόπο δράσης και μπορεί να μπλοκάρει την ανάπτυξη του μύκητα, παρεμβαίνοντας σε διαφορετικά βιοχημικά μονοπάτια. Σύμφωνα με τον FRAC, το dithianon ανήκει σε χημική ομάδα χαμηλού ρίσκου για εμφάνιση ανθεκτικότητας. Επομένως, αυτό το χαρακτηριστικό το καθιστά σημαντικό εργαλείο στα προγράμματα ψεκασμού. Η δραστική ουσία έχει μεγάλη αντοχή στην έκπλυση, ανακατανέμεται με την παρουσία υγρασίας και προσφέρει μεγάλη διάρκεια δράσης. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από νωρίς στα πρώτα στάδια της καλλιέργειας, σε ένα προληπτικό πρόγραμμα ψεκασμού προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Για τη νέα καλλιεργητική σεζόν, το Delan® Gold θα αποτελέσει ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του παραγωγού για αποτελεσματική φυτοπροστασία.

Καταπολέμησε τις ασθένειες με το Delan® Gold και απόλαυσε μια πλούσια και υγιή σοδειά… έργο τέχνης!


Σχετικές καλλιέργειες

 

 

Κεράσι [Prunus sp.] 

KERASI

 

Ροδακινιά [Prunus persica] 

RODAKINO


 ΠΡΟΣΟΧΗ Τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα να χρησιμοποιούνται με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από κάθε χρήση. Δείτε τις προειδοποιητικές φράσεις και σύμβολα πριν χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα.

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας