Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Διεθνής διάκριση για το Accudo® της FMC, ως το καλύτερο Βιολογικό Προϊόν για το 2020

Διεθνής διάκριση για το Accudo® της FMC, ως το καλύτερο Βιολογικό Προϊόν για το 2020

Σημαντικές διακρίσεις για την FMC κατά την διάρκεια της 13ης ετήσιας τελετής Crop Science Forum & Awards, που πραγματοποιήθηκε στις 4 Νοεμβρίου.

Στην υψηλού κύρους απονομή η οποία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, συμμετείχαν μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες αγροχημικών προκειμένου να γιορτάσουν τα νέα επιτεύγματα του κλάδου.

H FMC ανακηρύχθηκε νικητής στην κατηγορία του καλύτερου Βιολογικού Προϊόντος (Biostimulant) για το 2020, με το σκεύασμα Accudo®,  έναν βιοδιεγέρτη που στηρίζεται στο βακτήριο Bacillus licheniformis str. RTI 184 και είναι αποτέλεσμα πολύχρονης ερευνητικής προσπάθειας.

Το Accudo® αναδείχθηκε νικητής της συγκεκριμένης κατηγορίας, λόγω της ευελιξίας στη χρήση, την αύξηση της απόδοσης, την βελτίωση της εμφάνιση των καλλιεργειών, την ισχυρή πρώιμη εγκατάσταση και την ενισχυμένη ανάπτυξη των καλλιεργειών υπό συγκεκριμένες συνθήκες στρες.

Επίσης η FMC τιμήθηκε με το βραβείο Best R&D pipeline για το εύρος της έρευνάς της σε νεοφανείς χημικές ομάδες και νέους τρόπους δράσης. Η εταιρεία αναμένει να λανσάρει πολλά νέα προϊόντα την επόμενη δεκαετία, συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου νέου τρόπου δράσης ζιζανιοκτόνου μετά από πάνω από 30 χρόνια.

Στην FMC είμαστε περήφανοι γι’ αυτές τις μεγάλες διακρίσεις που διαδέχονται την περυσινή επίσης πρωτιά του νέου βιολογικού νηματοδωκτόνου Quartzo® και καταδεικνύουν τη ισχυρή εστίαση της εταιρείας και στον τομέα της έρευνας των βιολογικών προϊόντων.

MAKETA


 logo

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας