Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023

Νέο προϊόν κομφούζιο από την Anthesis για τον έλεγχο του πράσινου σκουληκιού στο βαμβάκι

Anthesis
Νέο προϊόν κομφούζιο από την Anthesis για τον έλεγχο του πράσινου σκουληκιού στο βαμβάκι

Την παρουσίαση του νέου καινοτόμου προϊόντος κομφούζιου, MISTER H COTTONπραγματοποίησε στην Ημαθία, στις 31/8/2023 η Anthesis από κοινού με την Biogard Greece

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του ΔΑΟΚ Ημαθίας, της Διεπαγγελματικής Βάμβακος, του Συνεταιρισμού Α.Σ. Ενιπέας, της Novacert, Ευρωφαρμ, Novagreen, Vitaland και Agriter

Την Anthesis εκπροσώπησαν o Διευθυντής Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος  Ρουσιάκης Θοδωρής, o Πωλητής Κεντρικής Ελλάδας Θωμάς Βαφείδης και η Υπεύθυνη Πειραματισμού & Ανάπτυξης Ελένη Μπρέντα, οι οποίοι παρουσίασαν από κοντά τα πολύ θετικά ερευνητικά αποτελέσματα του νέου προϊόντος κομφούζιου, απάντησαν στα ερωτήματα των παρευρισκόμενων και συζήτησαν για τις ανάγκες των παραγωγών. Το προϊόν φυτοπροστασίας διατίθεται σε συσκευή σπρέι και αναπτύχθηκε για τον έλεγχο του πράσινου σκουληκιού στο βαμβάκι. 

Η ανάπτυξη του νέου προϊόντος “MISTER H COTTON”  έρχεται να καλύψει την επιτακτική ανάγκη της ελληνικής αγοράς βάμβακος για μια φιλοπεριβαλλοντική προσέγγιση στην αντιμετώπιση του βασικού εχθρού της καλλιέργειας με την χρήση της μεθόδου Παρεμπόδισης Σύζευξης. 

Το “MISTER H COTTON”  είναι εύκολο και απλό στην εφαρμογή του, η διάρκεια δράσης του καλύπτει όλες τις γενιές του εντόμου και έχει όλα τα σημαντικά περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα αλλά και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει η “μέθοδος κομφούζιο” στα μεγάλα αγροτεμάχια ή σε ενοποιημένες ζώνες καλλιέργειας βάμβακος.  

parousiasi komfouzio

Όπως σημειώνει ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Γιώργος Κομιανός: « Στην Anthesis, μέλος του Ελβετικού Ομίλου Andermatt, πρωτοπόροι στις βιολογικές μεθόδους φυτοπροστασίας, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τα πειραματικά αποτελέσματα και προετοιμαζόμαστε ώστε το Mister H Cotton να είναι διαθέσιμο στους Έλληνες Βαμβακοπαραγωγούς ήδη από το 2024 ».

Η Anthesis είναι πρωτοπόρος στον σχεδιασμό και την εφαρμογή Προγραμμάτων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Καλλιεργειών για τον έλεγχο των εχθρών και ασθενειών με τη χρήση καινοτόμων βιολογικών λύσεων μηδενικών υπολειμμάτων. Σκοπός της Anthesis είναι η πλήρης υιοθέτηση βιολογικών και καλλιεργητικών πρακτικών στο πλαίσιο της ανάπτυξης της Ελληνικής αναγεννητικής γεωργίας.

komfouzio

Αριστερά: Θοδωρής Ρουσιάκης - Διευθυντής Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος

Δεξιά: Σωτήρης Πανταζής – Anadiac Ελλάδος


Anthesis final logo 2017

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας