HUMOFERT
  • Διεύθυνση: Ερμού 1 & Θεοτοκοπούλου, 14452, Μεταμόρφωση
  • Τηλέφωνο: 210 284 5891, 210 285 5061
  • FAX: 210 281 7971
  • Ιστοσελίδα: HUMOFERT.GR
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προφίλ εταιρίας

Η εταιρεία HUMOFERT ABETE έχει ως βασικό αντικείμενο την παραγωγή λιπασμάτων και ειδικών προϊόντων θρέψης για τα φυτά. Ιδρύθηκε το 1990 με τη μορφή ατομικής επιχείρησης ενώ από το 2005 λειτουργεί ως ανώνυμη εταιρεία. Η εμπειρία των στελεχών της καθώς και το άριστα καταρτισμένο επιστημονικό δυναμικό που διαθέτει αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία έχει οικοδομηθεί η επιχείρηση.

Η στρατηγική της εταιρείας καθορίζεται από τις ακόλουθες αρχές:

► Ποιότητα

► Αξιοπιστία

► Συνέπεια

Στηριζόμενοι σε αυτές τις αρχές, οι άνθρωποι της HUMOFERT ABETE χαράσσουν την πορεία της εταιρείας με γνώμονα το όφελος του τελικού καταναλωτή, δηλαδή του επαγγελματία και ερασιτέχνη καλλιεργητή. Στα πλαίσια της προσπάθειας για δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας, η HUMOFERT ABETE επενδύει συστηματικά στην έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, νέων μεθόδων παραγωγής και νέων σκευασμάτων.

Παράλληλα, σε συνεργασία με επιστημονικούς φορείς, πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα η εταιρεία δοκιμάζει νέα προϊόντα και πειραματίζεται πάνω σε φυτά ποικίλων καλλιεργειών για να ανακαλύψει νέα οφέλη που προκύπτουν από την εφαρμογή των σκευασμάτων της στις καλλιέργειες. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζει στον τελικό καταναλωτή των προϊόντων της ότι αγοράζει αξιόπιστα και σταθερά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η έντονη ανησυχία των στελεχών της HUMOFERT ABETE για το περιβάλλον και τις επιπτώσεις που έχουν σε αυτό τα λιπάσματα και τα φυτοφάρμακα, έχει ωθήσει την εταιρεία να ασχοληθεί επίμονα με την εξεύρεση οικολογικών λύσεων που συνεισφέρουν στον περιορισμό της μόλυνσης του περιβάλλοντος διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την υγεία αλλά και το συμφέρον του παραγωγού. Για το λόγο αυτό όλο και περισσότερα νέα προϊόντα της εταιρείας είναι φιλικά στο περιβάλλον αποτελώντας εναλλακτικές λύσεις απέναντι σε παραδοσιακά λιπάσματα.

Τα τελευταία χρόνια, η HUMOFERT ABETE έχει εστιάσει την προσοχή της στον τομέα της βιοτεχνολογίας μελετώντας το σημαντικό ρόλο που παίζουν οι μικροοργανισμοί (βακτήρια και μύκητες) στην ανάπτυξη αλλά και στην υγεία των φυτών. Η συστηματική έρευνα πάνω σε αυτόν τον τομέα έχει επιτύχει να δημιουργήσει νέα σκευάσματα θρέψης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των φυτών οδηγώντας στην αναγνώριση της εταιρείας ως μιας από τις πιο προηγμένες βιοτεχνολογικά στο χώρο των γεωργικών εφοδίων στην Ελλάδα.


  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας