Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

S-m-F: Ο φυσικός Βιοδιεγέρτης καρπόδεσης

Humofert
S-m-F: Ο φυσικός Βιοδιεγέρτης καρπόδεσης

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καλλιέργειες είναι η αδυναμία των ανθέων να ωριμάσουν σωστά και να δώσουν καρπούς, η διατήρηση των καρπών αυτών καθώς και η πλήρης ωρίμανσή τους έως το στάδιο της συγκομιδής.

Για την αποφυγή αυτού του προβλήματος υπάρχει το S-m-F, ένας οργανικός βιοδιεγέρτης που συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της ανθοφορίας και της καρπόδεσης. Δοκιμάστε το S-m-F στα δέντρα, το αμπέλι και τα κηπευτικά σας και επωφεληθείτε από τις μοναδικές ιδιότητες του προϊόντος.

Το S-m-F είναι ένας υγρός βιοδιεγέρτης καρπόδεσης που περιέχει φυσικές προωθητικές ουσίες, βιοδραστικά εκχυλίσματα φυκιών καθώς και ιχνοστοιχεία με κρίσιμο ρόλο στην καρπόδεση. Είναι σχεδιασμένος ώστε:

✅ Να δρα άμεσα στα κρίσιμα στάδια της ανθοφορίας και της καρπόδεσης, επεμβαίνοντας στις βιοχημικές διεργασίες σε κυτταρικό επίπεδο εντός των φυτικών ιστών, αυξάνοντας θεαματικά την ανθοφορία και την καρποδετική ικανότητα των φυτών.

✅ Να αυξάνει την απορρόφηση Αζώτου από τα φυτά.

✅ Να διεγείρει την βλαστική ανάπτυξη, σε ισορροπία με την καρποφορία.  

(πιστοποιημένο για χρήση στη Βιολογική Γεωργία βάσει του κανονισμού ΕΚ 889/2008)

Μάθετε περισσότερα: www.humofert.gr


 LOGO HUMOFERT

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας