Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

H Certis Europe και η Κ&Ν Ευθυμιάδης ενώνουν τις δυνάμεις τους για την Νοτιοανατολική Ευρώπη

H Certis Europe και η Κ&Ν Ευθυμιάδης ενώνουν τις δυνάμεις τους για την Νοτιοανατολική Ευρώπη

Οι εταιρείες Certis Europe και K&N Ευθυμιάδης έχουν ανακοινώσει τη δημιουργία μιας καινούριας εταιρείας, της KNE Certis, μιας κοινοπραξίας το οποίο θα χρησιμεύσει για να φέρει την εμπειρία, τεχνογνωσία και τους πόρους των δύο εταιρειών για την ανάπτυξη, καταχώριση, την εμπορία και τη διανομή των προϊόντων φυτοπροστασίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η καινούρια κοινοπραξία θα επεκτείνει την παρουσία αμφότερων των εταιρειών στην περιοχή και θα παρέχει δυνατότητα μεγαλύτερης πρόσβασης στην ευρωπαϊκή αγορά, επικοινωνώντας με τη Βουλγαρία, Μολδαβία, όλες τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, Αλβανία και Κύπρο.

Το εποπτικό συμβούλιο της νέας εταιρείας θα μοιράζεται μεταξύ των Certis and Ευθυμιάδης και θα περιλαμβάνει δύο διευθυντές από την Certis και τρεις από την εταιρεία του Ευθυμιάδη.

KNE certis

Η Certis Europe έχει λάβει μια αρχική συμμετοχή 30% στην καινούρια εταιρεία με πρόθεση να αυξήσει τη συμμετοχή της στο μέλλον.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Certis Europe Mark Waltham σχολίασε:

«Οι Certis Europe and K&N Ευθυμιάδης έχουν συνεργαστεί μαζί για πάνω από 15 χρόνια, έτσι ώστε η δημιουργία της KNE Certis να είναι η λογική εξέλιξη αλλά και αυτό που είμαστε ενθουσιασμένοι να κάνουμε. Η KNE Certis θα επιτρέψει και στις δύο εταιρείες να επεκτείνουν την παρουσία της αγοράς μας και να οικοδομήσουμε σε ό, τι έχει ήδη συσταθεί από τον Βάσο Ευθυμιάδη και την ομάδα του. Εμείς ουσιαστικά εστιάζουμε στην ανάπτυξη του κοινού μας χαρτοφυλακίου όσον αφορά στην καλλιέργεια λαχανικών και φρούτων σε αυτήν την αναπτυσσόμενη περιοχή.»

Ο διευθύνων σύμβουλος της K&N Ευθυμιάδης Βάσος Ευθυμιάδης πρόσθεσε:

«Οι Certis Europe και Mitsui & Co έχουν υπάρξει πολύτιμοι συνεργάτες για πολλά χρόνια και είμαστε στην ευχάριστη θέση να εισέλθουμε σε αυτή την καινούρια μορφή συνεργασίας . Η συνεργασία μας υπό αυτή την μορφή, θεωρούμε πως θα φέρει μία νέα προσέγγιση για τους παραγωγούς όσον αφορά στις λύσεις για καινοτόμες καλλιέργειες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και πέραν αυτής.»

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας