Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Η καλλιέργεια μαρουλιού με HAZERA είναι εύκολη υπόθεση...

Η καλλιέργεια μαρουλιού με HAZERA είναι εύκολη υπόθεση...

Η HAZERA δημιουργεί και διακινεί ποικιλίες και υβρίδια κηπευτικών σε όλο τον κόσμο. Συνδυάζει τη σύγχρονη επιστήμη με παραδοσιακές μεθόδους αναπαραγωγής με στόχο την επίτευξη άριστων αποδόσεων στην παραγωγή.

Για καλλιέργεια μαρουλιού η HAZERA προτείνει...

 

Μαρούλι Linoy

Linoy

Πρώιμη ποικιλία, τύπου Ρωμάνα, με άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Τα φύλλα του έχουν σκούρο πράσινο χρώμα και η καρδιά είναι κλειστού τύπου. Συγκομίζεται με βάρος 0,7-1,3 κιλά. Παρουσιάζει ανθεκτικότητα στο «ξεβλάστωμα» και στο Tip Burn και καλή ανοχή στον ιό του μωσαϊκού του μαρουλιού (LMV). Είναι κατάλληλο για παραγωγή σε όλη τη διάρκεια του έτους, εκτός των πολύ θερμών μηνών και προορίζεται για νωπή κατανάλωση.

 

Μαρούλι Tamburo (Morales)

Morales

Πρώιμη ποικιλία, τύπου Ρωμάνα, ιδιαίτερα κατάλληλο για χειμωνιάτικη παραγωγή λόγω της ανεκτικότητάς του στις χαμηλές θερμοκρασίες. Παρουσιάζει επίσης καλή ανοχή στον ιό του μωσαϊκού του μαρουλιού (LMV). Είναι φυτό με σκούρα πράσινα φύλλα, καρδιά ημίκλειστου τύπου και συγκομίζεται με βάρος 0,8-1,3 κιλά. Είναι κατάλληλο για νωπή κατανάλωση. 

 

Μαρούλι Robinson

Robinson

Υβρίδιο 35-50 ημερών, ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες. Συστήνεται κυρίως για ανοιξιάτικη και φθινοπωρινή καλλιέργεια. Είναι φυτό με πράσινα, άνευρα φύλλα πολύ καλής ποιότητας και μεγάλη, άνευρη κεφαλή βάρους 0,6-0,9 κιλά. Παρουσιάζει μεγάλη απόδοση και ικανότητα αναμονής στο χωράφι. Είναι ανθεκτικό στο «ξεβλάστωμα» και στο Tip Burn και παρουσιάζει καλή ανοχή στον περονόσπορο και στη ριζόβια αφίδα Pemphigus bursarius.

 

Εξασφαλίστε τη μέγιστη απόδοση και παραγωγή με HAZERA


Header Greece

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας