Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016

Ψηφίστηκε το ακατάσχετο των επιδοτήσεων σε αγρότες που έχουν πληγεί από καταστροφές

Ψηφίστηκε το ακατάσχετο των επιδοτήσεων σε αγρότες που έχουν πληγεί από καταστροφές

Δεκτή έγινε η τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Το απόγευμα της Πέμπτης ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από τη βουλήκαι προβλέπει το "Ακατάσχετο" σε επιδοτήσεις αγροτών από περιοχές στις οποίες έχουν σημειωθεί φυσικές καταστροφές (σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές κ.α.)

tropologia theopeftatou

Η εν λόγω τροπολογία, ψηφίστηκε χθες, μαζί με τον νόμο για την "Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας σχετικά με την συνεργασία στους τομείς Έρευνας και Διάσωσης".

Την κύρωση της ανωτέρω συμφωνίας είχε εισηγηθεί ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ο οποίος μεταξύ άλλων ζήτησε να γίνει δεκτή λόγω του κατεπείγοντος αι η τροπολογία της κας Θεοπεφτάτου.

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας