Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014

Η FARMACON στο 17o Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο

Η FARMACON στο 17o Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο

Από τις 13 έως και τις 17 Οκτωβρίου 2014, θα φιλοξενηθεί στο συνεδριακό χώρο του Domotel Xenia στο Βόλο το 17ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο, στο οποίο η FARMACON θα έχει τη χαρά να παρουσιάσει μέσω της καινοτόμου διαδικτυακής της πύλης www.farmacon.gr τη "Φυτοπαθολογία στη ψηφιακή εποχή" την Τρίτη 14 Οκτωβρίου στις 16:45.

Ο κος Καραστέργιος, Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης της Farmacon θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο καινοτόμο εργαλείο της ενότητας FarmaTools "Διαγνωστική Κλείδα", την μοναδική σήμερα 100% λειτουργική ψηφιακή κλείδα αναγνώρισης και αντιμετώπισης εχθρών και ασθενειών η οποίο λειτουργεί μέσω των δυναμικά συνδεδεμένων βάσεων FarmaBase και FarmaLearn παρέχοντας άμεση και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη στα καθημερινά προβλήματα.

Η FARMACON, προσφέρει σήμερα στο σύγχρονο γεωτεχνικό και αγρότη κορυφαίας ποιότητας αγροτική πληροφόρηση μέσα από την ηλεκτρονική βάση γεωργικών εισροών FarmaBase, την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη εχθρών, ασθενειών και καλλιεργειών FarmaLearn καθώς και μέσα από τις εξειδικευμένες τεχνικές υπηρεσίες και τα σύγχρονα αγρονομικά εργαλεία FarmaTools.

Δείτε το Πρόγραμμα του 17ου ΠΦΣ εδώ

Δείτε την Αφίσα του 17ου ΠΦΣ εδώ

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας