Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014

Αλλαγή logo της εταιρείας Hazera

Αλλαγή logo της εταιρείας Hazera

Η «Hazera» αποτελεί μία βιομηχανική μονάδα της διεθνούς εταιρείας «Limagrain», η οποία έχει την έδρα της στη Γαλλία. Η «Hazera» είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της γενετικής βελτίωσης και της εξέλιξης ποικιλιών λαχανικών, καθώς και της καλλιέργειας, της παραγωγής και της προώθησης υβριδικών σπόρων λαχανικών.

Οι βασικές δραστηριότητές της είναι η έρευνα και η ανάπτυξη, η προώθηση σε παγκόσμιο επίπεδο και η εξειδικευμένη αγρο-τεχνική υποστήριξη. Η εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται κατά τα τελευταία 70 χρόνια, βρίσκεται συνεχώς σε διαδικασία εξέλιξης καινοτόμων προϊόντων, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες των διεθνών αγορών. Τα προϊόντα της διατίθενται παγκοσμίως στις αγορές μέσω 12 θυγατρικών εταιρειών, καθώς και διανομέων οι οποίοι τα διοχετεύουν σε περισσότερες από 100 αγορές διεθνώς.
Η «Limagrain» αποτελεί μία διεθνή αγροτική συνεργατική εταιρεία με βάση της στην Γαλλία, η οποία ειδικεύεται στο πεδίο των σπόρων μεγάλης καλλιέργειας , των σπόρων λαχανικών και των προϊόντων δημητριακών. Η«Limagrain»,είναι η 2η μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρεία σε σπόρους λαχανικών, με ετήσιες πωλήσεις οι οποίες προσεγγίζουν τα 2 δισεκατομμύρια Ευρώ. Η γεωγραφική εξάπλωση της «Limagrain» εκτείνεται σε περισσότερες από 41 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 8.600 εργαζόμενους, με περίπου 20% από αυτούς (δηλ. περισσότερα από 1.750 άτομα) να απασχολούνται στον τομέα της έρευνας.

 

Πατήστε εδώ και δείτε το Δελτίο Τύπου

Δείτε το νέο video της Hazera πατώντας εδω

 

 


 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας