Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014

Δείτε τις αλλαγές στο site της Farmacon...

Δείτε τις αλλαγές στο site της Farmacon...

Η πρώτη ολοκληρωμένη και αντικειμενική γεωτεχνική διαδικτυακή πύλη www.farmacon.gr, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες γίνεται ακόμη πιο εύχρηστη με το ανανεωμένο περιβάλλον πλοήγησης και τις νέες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα εγκαινιάζει τη νέα ενότητα ενημέρωσης και αρθρογραφίας γεωτεχνικού ενδιαφέροντος.

Εκμεταλλευτείτε τις τεχνικές δυνατότητες και την αξιόπιστη πληροφόρηση που σας προσφέρουν οι ανανεωμένες και εμπλουτισμένες ενότητες FarmaBase (ηλεκτρονική βάση γεωργικών εισροών), FarmaLearn (ηλεκτρονική βιβλιοθήκη καλλιεργειών) και FarmaTools (σύγχρονα αγρονομικά εργαλεία) και πλοηγηθείτε στη νέα ελεύθερη ενότητα FarmaBlog (τεχνική αρθρογραφία και επιλεγμένη ειδησεογραφία αλλά και στις ελεύθερες ενότητες όπως η γεωτεχνική αρθρογραφία, το γεωτεχνικό ευρετήριο, τα νέα εταιριών, η πρόγνωση καιρού και οι γεωργικές προειδοποιήσεις).

Επειδή τα μέλη μας αξίζουν την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση, σας δίνουμε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο για νέα και ειδήσεις όπως και συνεντεύξεις, που αφορούν τον αγροτοδιατροφικό τομέα (ειδησιογραφία) καθώς και με τεχνικά, επιστημονικά άρθρα που θα βοηθήσουν στην καλύτερη επαγγελματική σας κατάρτιση και ενημέρωση. Έτσι, σε τακτά χρονικά διαστήματα το Farmablog  θα δημοσιεύει υλικό  που πιστεύουμε θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας…

Είμαστε σίγουροι πως η αναμονή σας ανταμείβεται από το αποτέλεσμά μας!

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας