Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Ο Ρώσος μεγιστάνας Dmitry Ananyev που εξαγόρασε το 51% της Vitro Hellas

Ο Ρώσος μεγιστάνας Dmitry Ananyev που εξαγόρασε το 51% της Vitro Hellas

Στα χέρια του Ρώσου μεγιστάνα Dmitry Ananyev πέρασε ο πλειοψηφικός έλεγχος της εταιρείας έρευνας και διάθεσης φυτικού πολλαπλασιαστικού υλικού Vitro Hellas, η οποία εδρεύει στο Νησέλι της Ημαθίας.

58ος ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ FORBES

Η συμφωνία υπογράφηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου, έπειτα από συζητήσεις οι οποίες κράτησαν περισσότερο από ένα έτος, παρουσία του Dmitry Ananyev, που έφτασε στη Θεσσαλονίκη με ιδιωτική πτήση και κατόπιν κινήθηκε στο Νησέλι με απόλυτη μυστικότητα και προβλέπει την απόκτηση του 51% των μετοχών της επιχείρησης.

Η επένδυση του Ρώσου μεγιστάνα (σύμφωνα με το Forbes κατέχει προσωπική περιουσία 1,4 δισ. δολάρια και την 58η θέση των πλουσιότερων Ρώσων), κατά τις ίδιες πηγές υλοποιήθηκε μέσω της εταιρείας «Demerus», η οποία είναι Κυπριακή θυγατρική του ρωσικού τραπεζικού ομίλου Promsvyaz Capital και έχει σκοπό την επενδυτική και εξαγωγική επέκταση της Vitro Hellas σε Ρωσία και Κεντρική Ασία.

Πηγή: www.veriotis.gr

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας