Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017

Παρουσίαση της νέας σειράς βιοδραστικών προϊόντων της K&N Ευθυμιάδης ΑΒΕΕ

K&N Ευθυμιάδης ΑΒΕΕ
Παρουσίαση της νέας σειράς βιοδραστικών προϊόντων της K&N Ευθυμιάδης ΑΒΕΕ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Ιουνίου η εκδήλωση της K&N Ευθυμιάδης ΑΒΕΕ στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC HOTEL στην Αθήνα, με σκοπό την παρουσίαση της νέας σειράς βιοδραστικών προϊόντων της εταιρίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν γεωπόνοι από όλη την επικράτεια καθώς και εταιρικοί συνεργάτες από το εξωτερικό.

Εκ μέρους της MITSUI AGRISCIENCE INTERNATIONAL μίλησε ο κ. Kaoru Yoshikawa, Αντιπρόεδρος της εταιρίας, ο οποίος παρουσίασε την εταιρική δομή της MITSUI, τη θέση της εταιρίας στη μεταβαλλόμενη παγκόσμια αγορά φυτοπροστατευτικών προϊόντων, όπως αυτή φαίνεται να διαμορφώνεται μετά τις μεγάλες συγχωνεύσεις και εξαγορές που έχουν ανακοινωθεί, καθώς και για την παρουσία και τις δραστηριότητες της εταιρίας στην Ευρωπαϊκή αγορά μέσω των θυγατρικών της.

Εκ μέρους της CERTIS EUROPE μίλησε ο κ. Jan Mostert, Επικεφαλής της Προϊοντικής Γκάμας της εταιρίας, ο οποίος παρουσίασε την τρέχουσα κατάσταση της ευρωπαϊκής αγοράς σχετικά με τα βιοδραστικά προϊόντα, αναλύοντας τα προβλήματα (όπως π.χ. το σύνθετο και χρονοβόρο νομοθετικό πλαίσιο λήψης των εγκρίσεων), αλλά και τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Παρουσίασε επίσης το όραμα της CERTIS για την περαιτέρω ανάπτυξη της χρήσης των βιοδραστικών προϊόντων από τους Ευρωπαίους παραγωγούς, αφού οι πιέσεις που δέχεται η αγορά των συμβατικών φυτοπροστατευτικών προϊόντων οδηγεί στην αναζήτηση λύσεων οι οποίες είναι φιλικές προς τον χρήστη, το περιβάλλον αλλά κυρίως προς τον καταναλωτή των τελικών προϊόντων της φυτικής και ζωικής παραγωγής.

IMG 9976

Εκ μέρους της Κ&Ν Ευθυμιάδης μίλησαν οι:

κ. Βάσος Ευθυμιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, έκανε μια σύντομη αναφορά στη δομή και τις δραστηριότητες του ομίλου εταιριών ΡΕΔΕΣΤΟΣ, ενώ παρουσίασε το όραμα της K&N Ευθυμιάδης να αναλάβει πρωτεύοντα και ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη της χρήσης βιοδραστικών προϊόντων στην ελληνική γεωργία.

κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, Προϊστάμενος Ανάπτυξης Βιοδραστικών Προϊόντων και Προϊόντων Θρέψης, ο οποίος παρουσίασε την γκάμα των βιοδραστικών προϊόντων της K&N Ευθυμιάδης αναλύοντας τον τρόπο δράσης τους, τις προϋποθέσεις για την επιτυχή και αποτελεσματική εφαρμογή τους στις ελληνικές εδαφοκλιματικές συνθήκες, καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν στους Έλληνες παραγωγούς από τη χρήση τους.

κ. Μιχάλης Κολυβάς, Προϊστάμενος Ανάπτυξης Προϊόντων Φυτοπροστασίας, ο οποίος παρουσίασε τη στρατηγική της Κ&Ν Ευθυμιάδης για την ένταξη των βιοδραστικών προϊόντων στο πρόγραμμα ψεκασμών για την καταπολέμηση των σημαντικότερων εχθρών και ασθενειών σε πλήθος καλλιεργειών. Παρουσίασε επίσης το σύστημα αειφόρου διαχείρισης τους εδάφους CLEANSTART της CERTIS, όπως αυτό διαμορφώνεται στις ελληνικές εδαφοκλιματικές συνθήκες, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις συνήθεις πρακτικές και τεχνικές που εφαρμόζονται στην ελληνική γεωργική παραγωγή.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου πραγματοποιήθηκε συζήτηση σε χαλαρό κλίμα μεταξύ των συμμετεχόντων στην εκδήλωση.

IMG 9975

IMG 9974

IMG 9977

IMG 9978

 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας