Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Γνωρίστε το πεδίο Εξοπλισμός & Μηχανήματα του FarmaBase …!

Γνωρίστε το πεδίο Εξοπλισμός & Μηχανήματα του FarmaBase …!

Το πεδίο Εξοπλισμός & Μηχανήματα αποτελεί ελεύθερη ενότητα της τεχνικής βάσης FarmaBase του www.farmacon.gr. Οι επισκέπτες είναι σε θέση να αναζητούν εύκολα και γρήγορα γεωργικό εξοπλισμό μέσω απλών φίλτρων με βάση την κατηγορία (πχ. δίχτυα, εξοπλισμό θερμοκηπίου, υποστρώματα κ.ά.) ή με βάση το διανομέα και το προϊόν και μηχανήματα μέσω απλών και σύνθετων φίλτρων με βάση τον τύπο (πχ. αυτοκινούμενα), την κατηγορία (πχ. γεωργικοί ελκυστήρες) ή την υποκατηγορία του μηχανήματος, τη χρήση του (πχ. αμπελουργικοί ελκυστήρες) και τον εισαγωγέα του ή με βάση τον κατασκευαστή, τη σειρά του μοντέλου ή το ίδιο το μοντέλο.

Το www.farmacon.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να γνωρίσετε όλες τις εγγεγραμμένες εταιρείες και τα προϊόντα τους, που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό χώρο και ειδικεύονται στον εξοπλισμό & τα μηχανήματα. Αντλείστε όλες τις επαγγελματικές πληροφορίες που επιθυμείτε και γνωρίστε το πεδίο του FarmaBase με ένα κλικ…

Το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Farmacon, τα στελέχη και οι καταξιωμένοι επιστημονικοί σύμβουλοι, έχουν δημιουργήσει ένα δυναμικό σύνολο αντικειμενικής και τεχνικά ολοκληρωμένης πληροφόρησης, ώστε να παρέχονται όλες οι δυνατές ενημερωμένες λύσεις σε συνεχή βάση.

Κάντε κλικ ΕΔΩ

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας