Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Εκδήλωση – Ανοιχτή Πρόσκληση της Βayer σε παραγωγούς με θέμα: "Μυκητολογικές Ασθένειες στα Σιτηρά"

Εκδήλωση – Ανοιχτή Πρόσκληση της Βayer σε παραγωγούς με θέμα: "Μυκητολογικές Ασθένειες στα Σιτηρά"

O Τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer, διοργανώνει εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας στη Νίκαια της Λάρισας με θέμα τις «Μυκητολογικές Ασθένειες των Σιτηρών», την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 στις 11:00 π.μ.

Καλεσμένος ομιλητής θα είναι ο Δρ. Ευάγγελος Βέλλιος, Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας & Διευθυντής του Εργαστηρίου Φυτοπαθολογίας, ο οποίος θα αναφερθεί λεπτομερώς στις κύριες μυκητολογικές ασθένειες που προσβάλουν τις καλλιέργειες των σιτηρών περιγράφοντας το βιολογικό τους κύκλο, τη συμπτωματολογία τους και τους βέλτιστους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Επίσης, μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα αναδείξει τα κύρια σημεία για την αναγνώριση και την ταυτοποίηση των μυκητολογικών ασθενειών.

Mε την ολοκλήρωση της ομιλίας, oι παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν δείγματα σιτηρών από τα χωράφια τους, ώστε αυτά να εξεταστούν επί τόπου από τον Δρ. Ευάγγελο Βέλλιο και την ομάδα του και να λάβουν εξατομικευμένη διάγνωση τυχόν ασθενειών καθώς και συστάσεις αντιμετώπισής τους.   

Η Bayer, εδώ και δεκαετίες, στέκεται δίπλα στους παραγωγούς σιτηρών προσφέροντάς τους σταθερά, τις πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις στη ζιζανιοκτονία των σιτηρών.

Επενδύοντας συστηματικά στην έρευνα και βασιζόμενη στην ισχυρή παράδοσή της, αλλά και στην πιο μοντέρνα τεχνολογία αιχμής, στοχεύει στον έλεγχο των ζιζανίων και την αντιμετώπιση των μυκήτων μέσα από την ολοκληρωμένη διαχείριση της καλλιέργειας. Η ποικιλία λύσεων, η καινοτομία και η εξειδίκευση έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των παραγωγών καθιερώνοντας τη Bayer ως την κορυφαία εταιρεία στην ικανοποίηση των αναγκών των σιτοπαραγωγών και όχι μόνο. 

Σχετικά με την Bayer

Η Bayer είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο των Βιοεπιστημών και συγκεκριμένα στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bayer σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης.

Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και δρα ως ένας κοινωνικά και ηθικά υπεύθυνος εταιρικός πολίτης. Κατά το οικονομικό έτος 2017, ο Όμιλος απασχολούσε περίπου 99.800 άτομα και είχε πωλήσεις της τάξεως των 35 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι επενδύσεις ανήλθαν σε € 2,4 δις ενώ οι  δαπάνες για Έρευνα και Ανάπτυξη σε € 4,5 δις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.bayer.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bayer Ελλάς, επισκεφθείτε το www.bayer.gr.

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας