Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014

Οι βοσκότοποι "καθυστερούν την πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης"…

Οι βοσκότοποι "καθυστερούν την πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης"…

Στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου υποσχέθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Καρασμάνης, ότι θα καταβληθεί το 50% (η πρώτη δόση) της ενιαίας ενίσχυσης, απαντώντας σε επίκαιρη επερώτηση 33 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

voskotopoi kathisterhsh plhrwmhsΟ κ. Καρασμάνης επισήμανε ότι «η καθυστέρηση οφείλεται στο γνωστό πρόβλημα της επιλεξιμότητας των βοσκοτόπων», το οποίο υποσχέθηκε ότι «θα επιλυθεί, μέσα από ένα διαφανές, αντικειμενικό και αποτελεσματικό σύστημα διανομής και διαχείρισής τους».

Επίσης, όσον αφορά στη βιολογική γεωργία, ο κ. Καρασμάνης δήλωσε ότι «σύμφωνα με διαβεβαιώσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι πληρωμές ξεκινούν για το 2012 στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου.

Μόλις ολοκληρώνεται η πληρωμή σε κάθε νομό για το 2012, ξεκινά αμέσως η διαδικασία πληρωμής της βιολογικής γεωργίας για το 2013».

Διαβάστε το δελτίο τύπου του ΥΠΑΑΤ ΕΔΩ

Πηγή: www.minagric.gr

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας