Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014

Στις 15 ημέρες οι εγκριτικές αποφάσεις για επιλαχόντες Νέους Aγρότες

Στις 15 ημέρες  οι εγκριτικές αποφάσεις για επιλαχόντες Νέους Aγρότες

Μείωση προθεσμίας από ένα μήνα στις 15 ημερολογιακές ημέρες, κάνοντας παράλληλα «επιτακτική την ανάγκη κάλυψης του κανόνα του Ν+2», αποφάσισε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ώστε να πληρωθούν πριν το τέλος του έτους οι εγκριτικές αποφάσεις για τους «επιλαχόντες» Νέους Αγρότες.

ekpaideysh proswpikoyΜετά την ετοιμασία των εγκριτικών αποφάσεων των «επιλαχόντων, θα πρέπει να είναι άμεση η παραλαβή τους, ώστε οι ΔΑΟΚ να φτιάχνουν αμέσως τις παρτίδες πληρωμών, οι οποίες θα τακτοποιούνται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Πρόκειται για μια διαδικασία χρονοβόρα, που στην καλύτερη περίπτωση θα χρειάζεται τουλάχιστον 1 μήνα.
Με την εν λόγω απόφαση, ανακαλείται η αρχική απόφαση κατάταξης στην κατηγορία των «Επιλαχόντων» και αρχίζει η ισχύ της νέας απόφασης από την ημερομηνία έκδοσης της ανακληθείσας απόφασης. Οι χρονικές προθεσμίες επίτευξης των δεσμευτικών στόχων του επιχειρηματικού σχεδίου και τήρησης των Συμβατικών Μακροχρόνιων Υποχρεώσεων Δικαιούχων, θα υπολογιστούν από την ημερομηνία της σχετικής ανακληθείσας αρχικής απόφασης.

 
Κατεβάστε εδώ την Απόφαση

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας