Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018

Στιγμές από την εκδήλωση γνωριμίας της FMC στους συνεργάτες της, στην Ελούντα

FMC - Δελτίο Τύπου
Στιγμές από την εκδήλωση γνωριμίας της FMC στους συνεργάτες της, στην Ελούντα

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την έναρξη λειτουργίας της, η εταιρεία FMC Χημικά Ελλάς, θυγατρική εταιρεία του Αμερικάνικου Οίκου FMC Corporation, πραγματοποίησε εκδήλωση γνωριμίας στους συνεργάτες της.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Ελούντα της Κρήτης στο διάστημα 11-14 Οκτωβρίου 2018 σε ένα εξαιρετικό τουριστικό θέρετρο.

IMG 4010

Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι την ιστορία, οργάνωση, μέγεθος και όραμα της FMC Corporation καθώς και το προσωπικό και τις προτεραιότητες της νεοσύστατης FMC Ελλάς.

IMG 1435

 

Παράλληλα έγινε γνωστό και το χαρτοφυλάκιο προϊόντων το οποίο θα κυκλοφορήσει η εταιρεία στην επερχόμενη σεζόν, παρουσιάστηκε αναλυτικά η πολύτιμη υπηρεσία Evalio® Agro Systems και η εκδήλωση έκλεισε με το cyazypyr®, το πολυαναμενόμενο νέο εντομοκτόνο της εταιρείας.

Προσωπικό και προσκεκλημένοι απόλαυσαν την διαμονή τους στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου καθώς και στη γύρω περιοχή. Με έκδηλη ικανοποίηση ανανέωσαν όλοι το ραντεβού τους για την επόμενη εκδήλωση της εταιρείας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας