Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

Εντυπωσιακή παρουσία της Bayer στην 3η αγροτική έκθεση AgroExpo

Bayer
Εντυπωσιακή παρουσία της Bayer στην 3η αγροτική έκθεση AgroExpo

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 12/5 η 3η αγροτική έκθεση AgroExpo στην Ιεράπετρα, με τη δυναμική συμμετοχή της Bayer. Κατά τη διάρκεια του τετραημέρου που διήρκεσε η έκθεση, περισσότεροι από 6.000 επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τις καλλιέργειες κηπευτικών από τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο.

Η προσέλευση στο περίπτερο της Bayer ήταν μαζική τόσο από παραγωγούς όσο και από συνεργάτες που δραστηριοποιούνται στην εμπορία γεωργικών εφοδίων, αγροτικών προϊόντων αλλά και φορείς της τοπικής κοινωνίας.

Η Bayer ως εταιρεία έρευνας και καινοτομίας προσφέρει συνεχώς νέες λύσεις φυτοπροστασίας ειδικά για τις καλλιέργειες των κηπευτικών, όπως το Sivanto Prime, το Luna Sensation και το Serenade ASO, την ίδια στιγμή που το πρόγραμμα ολοκληρωμένης καταπολέμησης των νηματωδών με τον συνδυασμό του Velum prime και του BioAct prime τυγχάνει ήδη ευρείας αποδοχής από στους παραγωγούς.

ierapetra booth ak

Φωτογραφία 2: O κ. Απόστολος Κλοντζάρης, Γενικός Διευθυντής του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας

Στην αγροτική έκθεση της Ιεράπετρας παρουσιάστηκε επίσης για πρώτη φορά η νέα πρόταση της Bayer Root2Success για την βελτίωση της υγείας των ριζών, που περιλαμβάνει προϊόντα και υπηρεσίες,  με σκοπό την δημιουργία όσο δυνατόν καλύτερων συνθηκών για την ανάπτυξη της καλλιέργειας.

IMG 7843

Φωτογραφία 3: O κ. Αλέξανδρος Ντιώνιας, Υπεύθυνος Πωλήσεων στην Κρήτη.

Η παρουσία της Bayer υποστηρίχθηκε από πολυάριθμη ομάδα στελεχών με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή του τομέα Επιστήμης Γεωργίας στην Ελλάδα κο Απόστολο Κλοντζάρη και συντονιστή τον υπεύθυνο πωλήσεων στην Κρήτη κο Αλέξανδρο Ντιώνια, οι οποίοι ενημέρωναν τους επισκέπτες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας που απευθύνονται στις καλλιέργειες της περιοχής.

Ierapetra expo 2019 booth

Φωτογραφία 3: Άποψη του περιπτέρου της Bayer


 

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το όραμα της Bayer για τη μοντέρνα γεωργία μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

Corp Logo BG Bayer Cross LType Basic 150dpi on screen RGB

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας