Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019

Δωρεά της AGROLOGY σε νηπιαγωγείο της Θήβας

AGROLOGY
Δωρεά της AGROLOGY σε νηπιαγωγείο της Θήβας

Με αίσθημα Κοινωνικής Ευθύνης και ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για ένα πιο προσιτό και ευχάριστο σχολικό περιβάλλον, η AGROLOGY πραγματοποίησε δωρεά στο δημόσιο νηπιαγωγείο  Μελισσοχωρίου Θηβών στο νομό Βοιωτίας για την αντικατάσταση του παλαιού και φθαρμένου πατώματος.

Η AGROLOGY είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία που από το 1982 αναπτύσσει, τυποποιεί και διαθέτει προϊόντα και λύσεις Φυτοπροστασίας και Θρέψης-Λίπανσης στην ελληνική αγορά και το εξωτερικό.

1 2

Με γνώμονα το όραμά της «Ανάπτυξη με Πάθος και Υπευθυνότητα» έχει ενσωματώσει την εταιρική κοινωνική ευθύνη στις δράσεις της. Έχοντας πάντα ως στόχο όλη την αγροδιατροφική αλυσίδα, τον εμπορικό συνεργάτη, τον παραγωγό και τον καταναλωτή, φροντίζει για την παραγωγή ασφαλέστερων και υψηλότερης διατροφικής αξίας προϊόντων.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AGROLOGY μπορείτε να βρείτε στη σελίδα www.agrology.eu και στο Facebook ως Agrology (https://www.facebook.com/agrology.el/).

AGROLOGY LOGO

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας