Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ενίσχυση των πληγέντων καλλιεργητών της Καρδίτσας από την Agrology

Agrology
Ενίσχυση των πληγέντων καλλιεργητών της Καρδίτσας από την Agrology

Η επέλαση του κυκλώνα Ιανού έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας επιφέροντας ανυπολόγιστες καταστροφές στις καλλιέργειες και τις αγροτικές υποδομές.

Η εταιρεία Agrology ΑΒΕΕ με έδρα την Θεσσαλονίκη, θέλοντας να σταθεί στο πλευρό των παραγωγών των πληγέντων περιοχών θα παράσχει δωρεάν Προϊόντα Εξειδικευμένης Θρέψης αξίας 80.000€ για την κάλυψη των αναγκών 10.000 στρεμμάτων βαμβακοκαλλιέργειας.

Με στόχο τη στήριξη της παραγωγής και της δυναμικής της καλλιέργειας βαμβακιού στην περιοχή, η Agrology θα ενισχύσει τους παραγωγούς με τεχνογνωσία και προϊόντα μέσω του ΤΟΕΒ Ταυρωπού Καρδίτσας. 

Τη διαχείριση των προϊόντων θα αναλάβει ο ΤΟΕΒ Ταυρωπού Καρδίτσας με την τεχνική υποστήριξη και καθοδήγηση των γεωπόνων της Agrology, για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών στην περιοχή.

«Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Agrology ΑΒΕΕ και τον Δρ. Παπαοικονόμου Μιχάλη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας για την πρωτοβουλία τους και τη στήριξη των καλλιεργητών της περιοχής μας. Δίνει ελπίδα και κουράγιο στους παραγωγούς μας να στηριχθούν ξανά στα πόδια τους», σημείωσε ο κ. Αθανάσιος Μαρκινός, Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ταυρωπού Καρδίτσας.


 AGR Logo Vision GR

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας