Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022

Ενισχύεται η διοικητική ομάδα της FARMA-CHEM SA

FARMA-CHEM SA
Ενισχύεται η διοικητική ομάδα της FARMA-CHEM SA
Ενισχύεται η διοικητική ομάδα της FARMA-CHEM SA. H κα Λητώ Σ. Μυλωνά αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου.

Σε συνέχεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της FARMA-CHEM SA, η κα Λητώ Μυλωνά εκλέχθηκε ως η πρώτη γυναίκα Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας.

Η κα Λητώ Μυλωνά αποτελεί διάδοχο της νεότερης γενιάς της οικογένειας FARMA-CHEM SA. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing και μιλάει τρείς γλώσσες. Το 2014 εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρίας και από το 2017 έως και σήμερα διατελεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Όλα αυτά τα χρόνια έχει διαγράψει μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε διάφορες διοικητικές θέσεις της εταιρείας με πιο πρόσφατη αυτή της Product Manager στο τμήμα προϊόντων Δημόσιας Υγείας.

Μαζί με την υπάρχουσα διευθύνουσα ομάδα, τον κ. Σωτήριο Ι. Μυλωνά και τον κ. Βασίλειο Ι. Μυλωνά, η κα Λητώ Μυλωνά, καλείται να συνεισφέρει στην υλοποίηση του νέου επενδυτικού σχεδιασμού της εταιρείας. Το νεαρό της ηλικίας της, καθώς και η προσήλωσή της στην επίτευξη στόχων θα συμβάλουν καθοριστικά στη νέα σελίδα που ανοίγεται για την FARMA-CHEM SA. Η ενίσχυση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων της εταιρίας σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και η αύξηση του κύκλου εργασιών μέσω νέων καινοτόμων προϊόντων, που θα οδηγήσουν στη βιώσιμη ανάπτυξη, θα είναι οι κύριοι άξονες πάνω στους οποίους θα εργαστεί η κα Μυλωνά.


 Farmachem RG Logotype 400

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας