Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022

Οι Εθελοντικές δράσεις των εργαζομένων της Bayer Ελλάς για το 2022

Bayer Ελλάς
Οι Εθελοντικές δράσεις των εργαζομένων της Bayer Ελλάς για το 2022

«Το πιο όμορφο συναίσθημα έρχεται από τη βοήθεια στους συνανθρώπους μας».

Η Bayer θέτει ως προτεραιότητα την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (EKE), η οποία βρίσκεται στον πυρήνα της εταιρικής στρατηγικής της εταιρείας. Η Ε.Κ.Ε. αποτελεί ισχυρή δέσμευση της Bayer στην Κοινωνία και η φιλοδοξία της για έναν θετικό κοινωνικό αντίκτυπο απαιτεί τη συνεχή διάδραση των ανθρώπων της με την κοινωνία. Oι εργαζόμενοί της εργάζονται με πάθος, συνέπεια και συνέχεια για να υπάρξει ένας θετικός κοινωνικός αντίκτυπος. Σε αυτό το πλαίσιο, για μία ακόμα χρονιά, οι εργαζόμενοι της Bayer Ελλάς ήταν ενεργοί υποστηριχτές και αρωγοί σε δράσεις και πρωτοβουλίες που οργανώθηκαν από τα σωματεία «η Αγκαλιά», το «Χαμόγελο του Παιδιού» και «ο Άλλος Άνθρωπος».

Η Bayer Ελλάς έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με δράσεις που εμπλέκουν ενεργά τους ανθρώπους της και τους φέρνουν σε επαφή με τις εκάστοτε ομάδες του κοινωνικού συνόλου, στις οποίες αναφέρονται οι συγκεκριμένες δράσεις. Έτσι, στην Bayer υπάρχει πλέον η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη με Συμμετοχή & Διάδραση ή όπως την ονομάζουν την ΕΚΕ στη Bayer, Εταιρική Κοινωνική Συμμετοχή (Ε.Κ.Σ.), δίνοντας μια ακόμα διάσταση στην έννοια.

Οι εργαζόμενοι της Bayer Ελλάς, στο πλαίσιο του ολιστικού προγράμματος Be Well @ Bayer, πραγματοποίησαν πληθώρα δράσεων, ώστε να προσφέρουν ανακούφιση στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Συνεργάστηκαν με μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και φιλανθρωπικούς συλλόγους, όπως «η Αγκαλιά» και το «Χαμόγελο του Παιδιού», αλλά και συμμετείχαν σε πρωτοβουλίες, όπως «ο Άλλος Άνθρωπος». Οι δράσεις που συνδιοργανώθηκαν με τα σωματεία γέμισαν χαρά τους ωφελούμενους, ενώ παράλληλα έφεραν χαμόγελα και στους ίδιους τους εργαζόμενους.

Volunteering pic1

Όπως δηλώνει και η Ειρήνη Παραπονιάρη, εργαζόμενη της Bayer Ελλάς και συντονίστρια των εθελοντικών δράσεων «Όταν η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις μας απορροφούν ενέργεια, η ενασχόληση μας στην Αγκαλιά, το Χαμόγελο και τον Άλλο Άνθρωπο, αποτέλεσε μια ψυχική και σωματική αναζωογόνηση. Ήρθαμε κοντά μεταξύ μας αλλά και με τόσο διαφορετικούς ανθρώπους και χαιρόμαστε που η βοήθεια μας μπόρεσε να δώσει χαρά σε παιδιά και ενήλικες. Για όλους εμάς δε, δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να βοηθάς τους συνανθρώπους σου, την κοινότητα σου και την κοινωνία».

smile

volunteering activity


 Corp Logo BG Bayer Cross LType Basic 150dpi on screen RGB 200

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας