Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023

Η EVYP Crop Biostimulation Technologies συμμετείχε ως Αργυρός Χορηγός στο 12ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Εντομολογίας

ΕΒΥΠ
Η EVYP Crop Biostimulation Technologies συμμετείχε ως Αργυρός Χορηγός στο 12ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Εντομολογίας
Το ΧΙΙ Ευρωπαϊκό Συνέδριο Εντομολογίας, European Congress of Entomology 2023, διεξήχθη το διάστημα 16-20 Οκτωβρίου 2023 στο Πολιτιστικό-Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

 

Η σημειολογία αυτού του συνεδρίου είναι σημαντική καθώς χρειάστηκε να περάσουν 45 χρόνια από το πρώτο συνέδριο που έλαβε χώρα στο Reading University του Ηνωμένου Βασιλείου το 1978 για να φιλοξενηθεί στη χώρα μας.

ECE 2023 Image 5

Η EVYP Crop Biostimulation Technologies συμμετείχε ως Αργυρός Χορηγός του συνεδρίου με το κορυφαίο τροφικό ελκυστικό κατά του Δάκου της Ελιάς, της Ραγολέτιδας της Κερασιάς και της Μύγας της Μεσογείου, Dacus Bait 100. Μάλιστα, οι εξαιρετικές ιδιότητες του Dacus Bait 100 στην αντιμετώπιση του Δάκου της Ελιάς αναδείχθηκαν για ακόμη μία φορά σε σχετική μελέτη που παρουσιάστηκε στο συνέδριο

ECE 2023 Image 2

Τέλος, το συνέδριο αυτό ανέδειξε ενδιαφέρουσες επιστημονικές μελέτες που μπορούν να επιφέρουν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο αντιμετώπισης των επιβλαβών εντόμων. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για το εξαιρετικό τους έργο και δεσμευόμαστε για νέα καινοτόμα προϊόντα μας που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της κλιματικής και διατροφικής κρίσης.

H EVYP Crop Biostimulation Technologies στηρίζει συστηματικά δράσεις που εξελίσσουν την επιστημονική έρευνα και που προωθούν ενεργά την αειφόρο - βιώσιμη γεωργία.


EVYP 700x420

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας