Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023

O Τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς συμμετέχει στο ESYF-Agribusiness Forum 2023

Bayer
O Τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς συμμετέχει στο ESYF-Agribusiness Forum 2023

Ο Τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς θα δώσει το παρών στο ESYF-Agribusiness Forum 2023, που θα διεξαχθεί στο Poseidon Palace στην Πιερία, στις 3-4/11/2023, με θέμα: «Η Φυτοπροστασία, καταλύτης για τον μετασχηματισμό των αγροδιατροφικών συστημάτων στην ψηφιακή & πράσινη εποχή».

Ο συγκεκριμένος Τομέας αναπτύσσει πρωτοποριακά συμβατικά και βιολογικά προϊόντα φυτοπροστασίας, σπόρους, ψηφιακές τεχνολογίες και υπηρεσίες, που υποστηρίζουν την εφαρμογή γεωργικών πρακτικών, οι οποίες βοηθούν τον πλανήτη μας να ευδοκιμήσει και να γίνει ένα καλύτερο μέρος για να ζήσουν οι επόμενες γενιές.

Το ΕΣΥΦ-AgriBusiness Forum 2023πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Φυτοπροστασίας (ΕΣΥΦ) και περιλαμβάνει 7 συνεδρίες, 30 θεματικά πεδία και 35 ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το συνέδριο απευθύνεται σε παραγωγούς, γεωπόνους, γεωργικούς συμβούλους, επιχειρήσεις και ακαδημαϊκούς και θα μεταδοθεί σε πραγματικό χρόνο διαδικτυακά, στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Η Bayer Ελλάς συμμετέχει στην 3η συνεδρία του ΕΣΥΦ-AgriBusiness Forum 2023 με θέμα: «Καινοτομία, νέες τεχνολογίες, βιώσιμες λύσεις»,την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023. Ο εμπορικός διευθυντής του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς κ. Μανώλης Παναγιωτόπουλος θα έχει τον συντονισμό των ομιλιών διακεκριμένων ομιλητών αναφορικά στα νέα ψηφιακά εργαλεία και εφαρμογές φυτοπροστασίας και πως αυτά αποτελούν τα εχέγγυα για μια βιώσιμη γεωργία κάτω από το νέο πρίσμα  των προκλήσεων του ευρωπαϊκού νομοθετικού πλαισίου και της στρατηγικής Farm to Fork για βιώσιμες και επικερδείς αγροτικές εκμεταλλεύσεις στο τρίπτυχο γεωργικές εισροές, νέες τεχνολογίες, κλίμα-περιβάλλον.

Με σκοπό την αντιμετώπιση των προκλήσεων που ταλανίζουν τη Γεωργία, η Bayer προσφέρει καινοτομία παγκόσμιας κλάσης, θέτει νέα πρότυπα στη βιωσιμότητα και πρωτοπορεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό, μεταμορφώνοντας τη γεωργία και συνεισφέροντας σε ένα πιο βιώσιμο σύστημα τροφίμων. Αυτές οι προσπάθειες υποστηρίζονται από το πάθος περισσότερων από 33.000 εργαζόμενων, σε περισσότερες από 140 χώρες και επενδύσεις σε Έρευνα και Ανάπτυξη που είναι ασύγκριτες στον κλάδο. 

Ο Τομέας Επιστήμης Γεωργίας, συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, όπου η βιοποικιλότητα ευδοκιμεί σε αρμονία με την ανθρωπότητα, η επάρκεια τροφής και η κλιματική αλλαγή αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με κοινές παγκόσμιες δράσεις, τα αγροκτήματα είναι πιο βιώσιμα με καλλιέργειες που είναι πιο προσαρμοστικές και ανθεκτικές και όπου η γεωργία αυξάνει την οικονομική ευημερία για όλες τις αγροτικές οικογένειες και τις κοινότητές τους.bayer logo

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας