Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024

19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενετικής Βελτίωσης Φυτών στη Λάρισα

ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ
19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενετικής Βελτίωσης Φυτών στη Λάρισα

Το 19ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Γενετικής Βελτίωσης Φυτών διοργανώνεται στη Λάρισα από τις 16 έως τις 18 Οκτωβρίου 2024 σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιομηχανικών & Κτηνοτροφικών Φυτών του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ.

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Γενετικής Βελτίωσης των Φυτών (Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.) ιδρύθηκε το 1982 και αποτελεί εκ του καταστατικού της επιστημονική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Αποσκοπεί στην προαγωγή της επιστημονικής και τεχνολογικής γνώσης, καθώς και στην ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας μεταξύ των μελών της, με απώτερους σκοπούς την ενίσχυση της περαιτέρω ανάπτυξης και προόδου της Γενετικής Βελτίωσης των Φυτών έναντι των προκλήσεων του σήμερα και του αύριο, καθώς και η δραστηριοποίηση σε θέματα συναφή με την αειφορική διαχείριση και προστασία των φυτογενετικών πόρων. 

Το Συνέδριο θα φιλοξενηθεί στο Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ και στο ξενοδοχείο Imperial.
 
Το θέμα του είναι: "Καινοτομία - Ανθεκτικότητα - Βιώσιμη Ανάπτυξη». Η Γενετική Βελτίωση Φυτών αρωγός στην ανάπτυξη της σύγχρονης γεωργίας"
 
Διακεκριμένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των πιο πρόσφατων ερευνών στο επιστημονικό πεδίο της γενετικής βελτίωσης φυτών και της γεωργίας.
 
sinedrio genetikis fitwn
 
Στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου : ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για το συνέδριο στην ιστοσελίδα. 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας