Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013

Γεωργική Έκθεση Λάρισας

Γεωργική Έκθεση Λάρισας

Το περίπτερο της FARMACON επισκέφτηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωστας Αγοραστος κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της 9ης Γεωργικής Έκθεσης Λάρισας.

Οι κ.κ. Χαρακόπουλος, Τζανακούλης και Αγοραστός συνομίλησαν με τον Διευθυντή Έρευνας & Ανάπτυξης  κ. Γιάννη Καραστέργιο και με τον Διευθυντή Προώθησης & Πωλήσεων κ. Δημήτρη Λεωνιδάκη και ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας και τις δυνατότητες που προσφέρει ο διαδικτυακός τόπος www.farmacon.gr δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα εξέφρασαν τη στήριξη τους στην καινοτόμο προσπάθεια της θεσσαλικής εταιρείας.

georgiki ekthesi larisas
  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας