Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2015

Ομιλία Αποστόλου για θέματα αγροτικής ανάπτυξης σε εκδήλωση του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας

Ομιλία Αποστόλου για θέματα αγροτικής ανάπτυξης σε εκδήλωση του  Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας

Σε συνέντευξη τύπου ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας θα παρευρεθεί ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Αυγούστου και ώρα 13:00, στη στην Αθήνα στο Κέντρο Λαϊκής Παράδοσης «Καφενείον η Ωραία Ελλάς» (είσοδος από Μητροπόλεως 59 ή Πανδρόσου 36, Αθήνα), κατά την οποία θα τοποθετηθεί για θέματα αγροτικής ανάπτυξης με μοχλό τα επώνυμα αγροτικά προϊόντα, όπως είναι το κρασί ΠΟΠ ΝΕΜΕΑ.

Θα παρουσιαστεί επίσης το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας» που θα λάβουν χώρα από 5 έως 31 Αυγούστου στη Νεμέα.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η προβολή του κρασιού ΠΟΠ ΝΕΜΕΑ και η ανάπτυξη του οινικού τουρισμού στην περιοχή, με πυλώνες την αγροτική ανάπτυξη, την καλλιέργεια της αμπέλου και τον πολιτισμό.

apostolou omilia

Πηγή: agro24

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας