Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

Καταχωρείστε ΔΩΡΕΑΝ την εταιρεία σας στο Γεωτεχνικό Ευρετήριο και επωφεληθείτε...

Καταχωρείστε ΔΩΡΕΑΝ την εταιρεία σας στο Γεωτεχνικό Ευρετήριο και επωφεληθείτε...

Το Γεωτεχνικό Ευρετήριο αποτελεί μία ελεύθερη πρωτοποριακή μηχανή αναζήτησης όπου οι επισκέπτες του www.farmacon.gr είναι σε θέση να αναζητούν εύκολα και γρήγορα μέσω απλών φίλτρων και σύμφωνα με τις ανάγκες αναζήτησης τους το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται η κάθε επιχείρηση, την περιοχή λειτουργίας ή ακόμη και το όνομα των εγγεγραμμένων επιχειρήσεων.

 

geotexniko eyrethrioΗ Farmacon προσφέρει τη δυνατότητα σε όλες τις εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στον αγροτικό χώρο να διαφημιστούν και να καταχωρήσουν επιλεγμένα ή στο σύνολο τους όλες τις επαγγελματικές πληροφορίες τις οποίες επιθυμούν, ώστε να βελτιώσουν την παρουσία τους και την προβολή τους.

  • Καταστήματα γεωργικών εφοδίων,
  • εταιρίες εμπορίας εξοπλισμού και μηχανημάτων,
  • γεωργικές υπηρεσίες,
  • εταιρίες παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων,

είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες τις οποίες είναι πλέον σε θέση να αναζητούν ελεύθερα και χωρίς καμία χρέωση όλοι οι επισκέπτες της Farmacon.

Η καταχώρηση περιλαμβάνει εκτός από αναλυτικό προφίλ της προβαλλόμενης επιχείρησης επιπλέον στοιχεία τα οποία βελτιώνουν την παρουσία και αυξάνουν τις πιθανότητες επιλογής από το χρήστη όπως η εισαγωγή banner προβολής στη σελίδα του Γεωτεχνικού Ευρετηρίου καθώς και η εμφάνιση στην πρώτη σελίδα αναζήτησης αποτελεσμάτων.

Επιπρόσθετη υπηρεσία της Farmacon αποτελεί η εμφάνιση banner ως χορηγού κατηγορίας της επιχείρησης ανά κατηγορία με το banner να εμφανίζεται πριν την αναζήτηση των αποτελεσμάτων, μεγιστοποιώντας έτσι την αποτελεσματικότητα προώθησης της επιχείρησής.
Επισημαίνεται ότι η απλή καταχώρηση στους ήδη συνδρομητές του www.farmacon.gr είναι δωρεάν!

Καταχωρείστε τώρα κι εσείς τη δική σας εταιρεία στο γεωτεχνικό ευρετήριο της Farmacon, στο μοναδικό περίπτερο γεωτεχνικής εύρεσης επιχειρήσεων, διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο πατώντας ΕΔΩ...!

 

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα στοιχεία σας

και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

 forma gewtexniko eyrethrio

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας